COŞUL MEU
Coşul este gol

INFO

Săptămânale arhivate

Nr.
Nume firmă
1
DIPOL at SECUREX International Security Fair, April 23-26, 2018
SECUREX held every two years in Poznan, is the largest and most prestigious security industry trade fair in Poland and Central Europe. During the fair, leading suppliers of products and services for the protection of property and information, alarm systems, video surveillance and security solutions present their comprehensive range of products. Securex is also the ideal venue for the presentation of innovative solutions and new technologies.
2
DIPOL at Automaticon 2018 fair, Warsaw, March 20-23
The 24th edition of AUTOMATICON®, International Fair for Industrial Automation, will take place from March 20th to 23rd and will be held in WARSAW EXPOCENTRE XXI. The most important trade fair for automation, control, measurement and robotics in Poland will gather the largest and most dynamically developing companies in the field of industrial automation and related industries. This year's edition of the fair is to be attended by over 300 exhibitors, and the presentation of their offers will be accompanied by numerous discussion panels and seminars.
3
Signal Fire AI-8-splicer
Signal Fire este o companie dinamică, specializată în fabricarea de aparate de sudură fibră optică. Cu sediul în Chengdu, are aproape 200 de angajati .Dispozitivele sunt construite cu componente de calitate ale producătorilor de renume (inclusiv europeni) și bazate pe soluții tehnologice protejate de numeroase brevete. Trăsătura caracteristică a splicer-elor de la Signal Fire este utilizarea de telefoane inteligente pentru configurarea, arhivarea datelor de operare și pentru diagnosticare. Produsele acestei companii au câștigat recunoașterea pe piețele din întreaga lume. Calitatea ridicată a dispozitivelor oferite este confirmată de politica de garanție a companiei , ce ofera servicii complete de service.
4
Echipamente TP-Link pentru internet wireless în şcoli
Într-o scoală modernă, o reţea wireless trebuie să fie capabilă să ofere acces la internet la o viteză decentă pentru orice serviciu de acces în reţea (browsing, FTP, SMB, streaming) atât studenţilor cât şi profesorilor oriunde s-ar afla aceştia în unitatea de învăţământ. Printre caracteristicile importante de care trebuie ţinut cont la alegerea echipamentelor sunt lăţimea de bandă suportată şi numărul de utilizatori ce pot accesa simultan reţeaua.
5
DIPOL la ENERGETAB 12-14 Sept. 2017
Energetab, desfășurat în Bielsko-Biala, Polonia, este un târg de industrie energetică internațional. În 2016, târgul a găzduit peste 700 de expozanți din 22 de țări Europene și Asiatice. Expozițiile târgului au acoperit aproape 4 hectare. Numărul vizitatorilor din Polonia și de peste hotare au atins cifra 20,000.
6
Multiswitch-uri noi - TERRA dSCR (Sistemul Unicable)
Multisiwitch-urile clasice funcţionează cu frecvenţe de intrare în intervalul 950 - 2150 MHz furnizate de cele patru ieşiri RF ale unui LNB Quatro. Împreună cu semnalul SAT, un multiswitch mai poate oferi abonatului, folosind acelaşi cablu coaxial şi programe de televiziune terestră (DVB-T) precum şi radio FM
7
Construction Products Regulation (CPR)
noi standarde pentru cabluri
CPR este o REGLEMENTARE (EU) Nr 305/2011 A PARLAMENTULUI ȘI CONSILIULUI EUROPEAN din 9 martie 2011 ce cuprinde condiții armonizate pentru marketingul construcției produselor și de abrogare a Directivei Consiliului 89/106/EEC (Construction Product Directive). Reglementarea "stabilește condițiile de introducere sau de punere la dispoziție pe piață a produselor pentru construcții prin stabilirea unor norme armonizate privind modul de exprimare a performanței produselor pentru construcții în raport cu caracteristicile lor esențiale și cu privire la utilizarea marcajului CE pe aceste produse."
8
SADP - aplicaţia pentru managementul echipamentelor de supraveghere Hikvision
SADP (Search Active Device Protocol) este un program oferit gratuit pe site-ul producătorului Hikvision, creat cu scopul de a facilita căutarea în reţeaua locală a camerelor IP și a DVR/NVR-urilor Hikvision. Tot cu ajutorul acestuia pot fi modificate setările de rețea ale echipamentelor IP Hikvision dar și mai important, parola de acces la echipament poate fi schimbată sau recuperată în caz de pierdere sau uitare. SADP este foarte util și atunci când în rețea sunt conectate deodată multe camere IP, situație care poate duce la apariția conflictelor IP. Programul funcţionează cu sistemele de operare Microsoft Windows 8.1, Windows 8, Windows 7, Windows 2008 - 32/64-bit, Windows XP, Windows 2003 - 32-bit.
9
Cum să rezolvăm problema cu vizualizarea materialelor video de supraveghere în browserul Firefox?
Firefox v52.0 a schimbat setările implicite pentru pluginul NPAPI. Acest lucru implică probleme cu afișarea imaginilor (prompturi repetate pentru instalarea de pluginuri deja instalate) de la camere și DVR/NVR Ultimax sau ***Hikvision***www.dipol.com.pl/hikvision--producer,search***. Este posibilă resetarea suportului de pluginuri prin setarea variabilelor corecte în opțiunile Firefox.
10
Applications for the management and operation of CCTV systems based on Hikvision devices
The article provides an overview of applications dedicated for installers and users of Hikvision-based video surveillance systems.
 
Regulamentul | Reclamaţii | Download | CookiesToate drepturile rezervate © 1996-2018 DIPOL sp.j.