COŞUL MEU
Coşul este gol

INFO

Săptămânale arhivate

Nr.
Nume firmă
1
Sisteme TV/SAT cu fibră optică în clădiri multifamiliale
Sistemele de fibră optică joacă un rol din ce în ce mai important în transmiterea semnalelor TV/SAT. Acestea garantează pierderi reduse de semnal și imunitate foarte mare la interferențe. DIPOL oferă o nouă soluție TERRA pentru sistemele SMATV bazate pe fibre optice.
2
Sistem de supraveghere IP pe stâlpi conectat prin fibră optică
Principala problemă cu care se confruntă instalatorii care implementează un sistem de supraveghere video cu fibră optică în zone întinse este alegerea modului corect de instalare și conectare a camerelor IP.
3
Sistem SMATV pentru recepția de la două transmițătoare DVB-T2 – un test de antene DIPOL SMART și amplificator de canal TERRA.
Acest articol prezintă rezultatele efective ale măsurătorilor și modul de configurare a amplificatorului de canal în implementarea unui sistem SMATV de televiziune terestră DVB-T2 pentru aproximativ 70 de prize terminale.
4
Strength and corrosion testing of satellite dishes
Satellite dishes are one of many important components of an antenna system. This type of antenna provides reception of the signal that is transmitted by telecommunications satellites providing access to hundreds of foreign programs that are broadcast from even the most remote places in the world.
5
Antene DVB-T2 DIPOL SMART - alegeți, instalați, uitați.
Fiecare sistem TV digital terestru DVB-T2 începe cu antena. Alegerea corectă este esențială pentru succesul întregului proiect.
6
Cum aleg cea mai bună antenă pentru LTE/4G?
Serviciile de internet furnizate prin 4G de operatorii de rețele mobile sunt o metodă de acces din ce în ce mai populară aleasă de abonați. În funcție de locație și operatorul de telefonie mobilă, serviciile de date pot fi furnizate folosind diferite tehnici de transmitere a datelor. Cea mai populară tehnologie este LTE, permițând obținerea unor viteze de transfer reale de până la 100 - 150 Mbps (teoretic până la 600 Mbps).
7
Configurarea sistemelor de videointerfon Hikvision IP / 2 fire
Bibliotecă care acoperă configurația sistemelor de interfon video Hikvision IP/2-Wire.
8
Atenuarea sudurilor de fibră optică realizate cu splicerul Signal Fire - test
Piața sudurii de fibră optică s-a schimbat semnificativ în ultimii ani. Splicerelor japoneze renumite (Fujikura, Sumitomo, Fitel) și echipamentelor coreene (de exemplu, Inno), care țin le pasul în multe aspecte, li s-au alăturat și echipamente din china ieftine.
9
Construction Products Regulation (CPR)
noi standarde pentru cabluri
CPR este o REGLEMENTARE (EU) Nr 305/2011 A PARLAMENTULUI ȘI CONSILIULUI EUROPEAN din 9 martie 2011 ce cuprinde condiții armonizate pentru marketingul construcției produselor și de abrogare a Directivei Consiliului 89/106/EEC (Construction Product Directive). Reglementarea "stabilește condițiile de introducere sau de punere la dispoziție pe piață a produselor pentru construcții prin stabilirea unor norme armonizate privind modul de exprimare a performanței produselor pentru construcții în raport cu caracteristicile lor esențiale și cu privire la utilizarea marcajului CE pe aceste produse."
10
Platforma Omada SDN - managementul central al dispozitivelor de rețea.
Platforma Omada SDN pentru gestionarea infrastructurii de rețea integrează dispozitive de rețea precum: puncte de acces, switch-uri și gateway-uri de rețea.
 
Regulamentul | Garanție | Reclamaţii | Download
| Cookies | Politica de confidentialitate Toate drepturile rezervate © 1996-2023 DIPOL sp.j.