COŞUL MEU
Coşul este gol

INFO

Săptămânale arhivate

Nr.
Nume firmă
1
SMATV system for reception from two DVB-T2 transmitters – a test of DIPOL SMART antennas and TERRA channel amplifier.
This article presents the actual measurement results and how to configure the channel amplifier in the implementation of a SMATV system of DVB-T2 terrestrial television for about 70 terminal outlets.
2
Strength and corrosion testing of satellite dishes
Satellite dishes are one of many important components of an antenna system. This type of antenna provides reception of the signal that is transmitted by telecommunications satellites providing access to hundreds of foreign programs that are broadcast from even the most remote places in the world.
3
Antene DVB-T2 DIPOL SMART - alegeți, instalați, uitați.
Fiecare sistem TV digital terestru DVB-T2 începe cu antena. Alegerea corectă este esențială pentru succesul întregului proiect.
4
Locaţiile şi parametrii emiţătoarelor DVB-T2 din România.
Locaţiile şi parametrii emiţătoarelor terestre digitale din România.
5
Cum aleg cea mai bună antenă pentru LTE/4G?
Serviciile de internet furnizate prin 4G de operatorii de rețele mobile sunt o metodă de acces din ce în ce mai populară aleasă de abonați. În funcție de locație și operatorul de telefonie mobilă, serviciile de date pot fi furnizate folosind diferite tehnici de transmitere a datelor. Cea mai populară tehnologie este LTE, permițând obținerea unor viteze de transfer reale de până la 100 - 150 Mbps (teoretic până la 600 Mbps).
6
Configurarea sistemelor de videointerfon Hikvision IP / 2 fire
Bibliotecă care acoperă configurația sistemelor de interfon video Hikvision IP/2-Wire.
7
Atenuarea sudurilor de fibră optică realizate cu splicerul Signal Fire - test
Piața sudurii de fibră optică s-a schimbat semnificativ în ultimii ani. Splicerelor japoneze renumite (Fujikura, Sumitomo, Fitel) și echipamentelor coreene (de exemplu, Inno), care țin le pasul în multe aspecte, li s-au alăturat și echipamente din china ieftine.
8
Construction Products Regulation (CPR)
noi standarde pentru cabluri
CPR este o REGLEMENTARE (EU) Nr 305/2011 A PARLAMENTULUI ȘI CONSILIULUI EUROPEAN din 9 martie 2011 ce cuprinde condiții armonizate pentru marketingul construcției produselor și de abrogare a Directivei Consiliului 89/106/EEC (Construction Product Directive). Reglementarea "stabilește condițiile de introducere sau de punere la dispoziție pe piață a produselor pentru construcții prin stabilirea unor norme armonizate privind modul de exprimare a performanței produselor pentru construcții în raport cu caracteristicile lor esențiale și cu privire la utilizarea marcajului CE pe aceste produse."
9
Platforma Omada SDN - managementul central al dispozitivelor de rețea.
Platforma Omada SDN pentru gestionarea infrastructurii de rețea integrează dispozitive de rețea precum: puncte de acces, switch-uri și gateway-uri de rețea.
10
Hik-ProConnect – cloud service for installers and integrators of Hikvision systems
Hik-ProConnect is a state-of-the-art cloud-based platform for installers and integrators of Hikvision systems. It allows for remote diagnostics and configuration of devices.
 
Regulamentul | Garanție | Reclamaţii | Download
| Cookies | Politica de confidentialitate Toate drepturile rezervate © 1996-2022 DIPOL sp.j.