Săptămânal DIPOL- TV și SAT TV, CCTV, WLAN

Nr. 27/2019 (16 septembrie 2019)

Huawei va conecta China și Chile?

Unul dintre directorii Huawei a anunțat că Huawei Marine va participa la licitația planificată pentru conexiunea China-Chile, prima conexiune cu fibră optică dintre America de Sud și Asia. Huawei Marine pune deja cablul de-a lungul coastei de sud a Chile, în regiunea Patagonia. Această investiție se numește Fiber Óptica Austral (FOA) și urmează să fie pusă în funcțiune anul acesta. La cererea companiei chiliene Comunicación y Telefonía Rural (CTR), vor fi amplasate 2.800 km de cablu submarin. Un aspect important al investițiilor în această regiune este centrul de date cloud din Chile, o investiție de 100 de milioane de dolari; parte a acesteia, Huawei va oferi o varietate de servicii de colectare și prelucrare a datelor (de exemplu, date bancare sau guvernamentale, cum ar fi date fiscale și de sănătate) și sisteme de securitate pentru poliție (inclusiv recunoașterea feței) pentru țările din America de Sud.
Harta care prezintă conexiuni la internet în bandă largă aparținând Chinei.
Interconectarea planificată China-Chile este marcată în verde.
Chile, până de curând izolată , din punct de vedere al de infrastructurii de comunicatii, lansează noi conexiuni. În aprilie, Google a finalizat cablul Curie de la Los Angeles la Valparaiso, iar Angola Cables își extinde sistemul de cablu din Atlanticul de Sud (SACS) din Fortaleza, Brazilia în Argentina și Chile. O legătură directă cu China va îmbunătăți conectivitatea întregii Americi Latine cu Asia, contribuind astfel la dezvoltarea afacerilor între companii din aceste regiuni.
Huawei beneficiază de încrederea autorităților chiliene, în ciuda faptului că este acuzată de SUA de spionaj. Compania s-a regăsit pe așa-numita listă neagră a entităților care trebuie să obțină aprobări guvernamentale de la Washington pentru a cumpăra componente și tehnologii americane. Noile dispozitive Huawei nu pot folosi procesoare Qualcom, foarte populare în smartphone-uri sau să utilizeze aplicații Google. Conform ultimelor anunțuri, smartphone-ul Huawei Mate 30 va fi fără Android și lipsit de aplicațiile furnizate de Google. De asemenea, companiile americane nu au voie să utilizeze echipamente de telecomunicații care pot amenința securitatea națională, iar dispozitivele companiei chineze au fost recunoscute ca atare.

Câștigătorii concursului foto de vacanță vor fi cunoscuți în curând!

27 septembrie este ultima zi în care acceptăm înscrierile la "Pasionat de Antene” concurs de fotografii. Așteptăm imagini cu antene în prim plan sau chiar într-un fundal îndepărtat, de orice fel și dimensiune. Lucrările vor fi evaluate de fotograful profesionist din Cracovia, domnul Pawel Zechenter. Câștigătorul va primi echipament atractiv Manfrotto . Vă invităm cordial și vă încurajăm să trimiteți lucrările!
Câteva fotografii înscrise la concurs

Injectarea semnalelor CCTV în sistemele CATV.

Conversia semnalelor audio-video (A / V) în canale de frecvență radio (RF) se numește modulare; acest proces permite distribuirea semnalelor provenite de la tot felul de surse, cum ar fi computere, DVD / Blu-ray playere, camere de securitate etc. prin sisteme CATV. În zilele noastre, dispozitivul utilizat în acest scop (modulator) este de obicei echipat cu intrări (e) HDMI ;semnalul RF de ieșire injectat în sistemul CATV este disponibil în rețeaua de distribuție ca și canal TV suplimentar (multiplex DVB-T) care poate fi decodat de orice televizor conectat la rețeaua de distribuție RF.
Modulatorul HDMI la DVB-T (Full HD 1080p / 60Hz) R86111 modulează semnalul Full HD (1920x1080-60p) la semnal RF în conformitate cu standardul DVB-T (COFDM).
Multiplexul DVB-T de ieșire conține un canal modulat de semnalul sursă. Astfel, semnalul sursă de la un DVR / NVR poate fi distribuit la mai multe televizoare conectate la sistemul CATV,fiind o alternativă atractivă la instalațiile bazate pe splitter-e și cabluri HDMI.
Encoder/Modulator HDMI - DVB-T (Full HD 1080p/60Hz)
Modulatorul HDMI la DVB-T R86111 ( RF OUT)
Comutatoarele DIP permit utilizatorului să selecteze un canal TV.
Antenă satelit din oţel TRIAX 80 TD (80cm, gri închis)LNB QUATRO Inverto Red Extended 0.3dBAntenă radio FM 1RUZ PM B (O+V omnidirecţională)Antenă TV FIF: DIPOL 7/6-12 (7 elementi)Antena TV UIF DIPOL 44/21-60 DVB-T/T2 Tri DigitAmplificator de catarg TERRA MA080L (FM-VHFIII-UHF)Encoder/Modulator HDMI - DVB-T (Full HD 1080p/60Hz) Priză terminală Signal TV-satelitMultiswitch Signal MRP-508 (5-in/8-out)Splitter TV inductiv 2 căi RI-2/1F (DC-block)Camera 2MP Hikvision DS-2CE56D8T-IT3E (dome, 1080p, 2.8mm, 0.005 lx, PoC, IR max. 40m)
În exemplul de mai sus, modulatorului digital Signal R86111 i-a fost furnizat semnal video Full HD provenind de la ieșirea HDMI a DVR-ului. Semnalul RF de ieșire (DVB-T) este combinat de splitter-ul TV inductiv E2094 cu semnalele TV și radio terrestre. Semnalele sunt recepționate de antenele A2670, A0710 și A0221 (desigur, antenele pot fi înlocuite cu alte modele care funcționează în benzi FM, VHF, în funcție de condițiile locale de recepție). Amplificatorul de antenă exterioară TERRA MA080L R82022 are trei intrări de bandă: FM (88-108 MHz), VHF (174-230 MHz) și UHF (470-790 MHz). Fiecare cale a amplificatorului are ajustare individuală a câștigului, iar calea UHF este echipată cu filtru LTE 800. Multiswitch-ul MRP-508 R68508 oferă o opțiune de alimentare la 12 Vcc care a fost activată (pornită) pentru alimentarea amplificatorului MA080L R82022. Combinația RI-2/1 F E2094 permite alimentarea amplificatorului.
Acces-point-ul TP-Link EAP oferă soluții flexibile și sigure pentru implementarea rețelelor wireless ușor de instalat și gestionat. AP-urile pot fi ușor montate pe pereți sau tavane. Configurarea și gestionarea WLAN sunt simplificate prin intermediul unui software de gestionare centralizată. Dispozitivele TAP Link EAP asigură, de asemenea, portalul de login și gestionarea automată a RF, ceea ce le face ideale pentru medii de afaceri de înaltă densitate și exigente, cum ar fi campusuri, hoteluri, centre comerciale, birouri.
O metodă convenabilă de autentificare pentru Wi-Fi este oferit de portalul de autentificare; această metodă impune utilizatorilor să efectueze anumite acțiuni (cum ar fi vizualizarea și acordul unei politici de utilizare sau introducerea unei parole) înainte de a avea acces la rețea; acțiunea necesară trebuie verificată de un server sau de o bază de date personalizată .
The TP-LINK EAP series consists of:
 • N2560 EAP Controller: TP-Link Omada Cloud Controller OC200
 • AP-uri wireless
  • N2562 EAP110, N 300Mb / s, PoE pasiv, 2,4 GHz
  • N2564 EAP245, 802.11ac AC1750, 2.4 GHz, 5 GHz, PoE 802.3at
  • N2566 EAP225-Wall, 802.11ac AC1200, PoE 802.3af
  • N2567 EAP225, 802.11ac 2.4GHz, 5GHz, PoE 802.3af
  • N2570 EAP320, 802.11ac 2.4GHz 5GHz, PoE 802.3at
  • N2568 EAP115-TP-Link 802.11n / 300Mb / s PoE (montare pe perete)
 • AP-uri wirelessde exterior
  • N2569 EAP110-Outdoor TP-Link 802.11n / 300Mb / s PoE
  • N2565 EAP225-Outdoor 2.4 și 5 GHz 802.11ac AC1200
Un exemplu de dispunere a dispozitivelor EAP într-o instalație de mari dimensiuni

Funcție de blocare inteligentă în splicerul AI-8C Signal Fire.

Utilizatorii aparatului de sudură pentru fibră optică Signal Fire AI-8C L5870 au opțiunea de a proteja splicer-ul împotriva utilizării neautorizate. Folosind aplicația dedicată, este posibil să configurați splicerul astfel încât utilizarea acestuia să fie posibilă numai după conectarea la smartphone-ul asociat anterior; desigur, lista de smartphone-uri autorizate să se conecteze poate avea mai mult de un articol; prin urmare, este posibil să se implementeze un scenariu în care mai mulți angajați autorizați ai unei anumite companii să poată folosi splicer-ul.
Fereastra de configurare
Signal Fire AI-8C L5870
Dacă proprietarul împrumută splicerului cuiva, este posibil să definească blocaje în funcție de contorul de date sau splice. În primul caz, splicerul va funcționa în timpul unei perioade definite (definite de datele și orele de început și sfârșit), astfel încât este posibil să se atribuie limite în orice fel, de ex. activând splicerul numai după-amiaza, sau seara, sau pe tot parcursul săptămânii, etc. ;dacă limita este reglată pentru un anume numar de suduri, splicer-ul se va bloca automat cand acest număr este atins.

Învățare profundă(analiza) în sistemele de supraveghere video Hikvision.

Algoritmii 'DeepinView' și 'DeepinMind' oferă în prezent cel mai înalt nivel de analiză a imaginii bazat pe algoritmi de învățare profundă; sunt modelați pe structura și funcționarea creierului uman. Ca și în creier, procesul de învățare creează conexiuni între neuronii artificiali (programe) și creează o rețea neuronală artificială cu mai multe straturi. Algoritmii analizează în mod independent fotografiile și înregistrările video , căutând caracteristici comune și creează conexiuni . Așa-numitele straturi sunt responsabile de detectarea anumitor caracteristici. Cu cât algoritmii au mai multe straturi, cu atât analiza este mai precisă.
Printre funcțiile de analiză video disponibile, cele mai importante funcții sunt: ​​detectarea și recunoașterea feței, identificarea plăcilor de inmatriculare a vehiculelor (ANPR), numărarea persoanelor, traversarea liniei, detectarea intruziunilor, detectarea intrării și ieșirii într-o zonă (protecție perimetrală bazată pe detectare și clasificarea țintelor), numărarea persoanelor, detectarea căderii , detectarea incendiilor etc.).
Printre funcțiile de analiză video disponibile, cele mai importante funcții sunt: detectarea și recunoașterea feței, identificarea plăcilor numerice (ANPR), numărarea persoanelor, traversarea liniei, detectarea intruziunilor, detectarea intrării și ieșirii într-o zonă (protecție perimetrală bazată pe detectare și clasificarea țintelor), numărarea persoanelor, detectarea căderii omului, detecția scuffle, detectarea incendiilor etc.
NVR 4K Hikvision DS-7632NI-I2 (32ch, 256Mbps, 2xSATA, Alarm IN/OUT, VGA, HDMI)
Camera IP Hikvision DS-2CD7A46G0-IZS K05912
NVR Hikvision iDS-9632NXI-I8/4F K22359

Camere IP bispectrale Hikvision.

DIPOL oferă două modele noi de camere IP bispectrale Hikvision, DS-2TD1217-3 / V1 K01845(dome) și (bullet) DS-2TD2617-3 / V1 K04864. Camerele combină avantajele monitorizării video standard și a imaginii termice. Funcțiile sunt compuse de doi senzori de imagine, unul CMOS cu rezoluție de imagine de 1920 x 1080 px, al doilea ce detectează radiații infraroșii cu o rezoluție de 160 x 120 px.; camerele pot combina ambele imagini într-una singură de bună calitate ce insumează multe informații. Analiza de imagini VCA bazată pe procesorul grafic integrat în GPU și un algoritm de învățare profundă reduc în esență numărul de alarme false. Măsurătorile de temperatură și funcțiile de detectare a incendiilor permit utilizarea camerei în sisteme avansate de protecție multi-factor.
Aceste tipuri de soluții pot fi utilizate pentru detectarea intrușilor chiar și pe vreme rea, pentru protecția perimetrului folosind analitice VCA, pentru monitorizarea depozitelor, gărilor, pentru măsurarea temperaturii, detectarea incendiilor etc.Cameră bispectrală dome DS-2TD1217-3 / V1 K01845
Camerăbulletbispectrală DS-2TD2617-3 / V1 K04864

Produse noi în oferta Dipol

Cameră IP dome Hikvision DS-2CD2746G1-IZS (4MP, 2.8–12mm Motozoom, 0.01 lx, IR max. 30m, WDR, IK10, H.265, AcuSense)
Ceiling IP Camera: Hikvision DS-2CD2746G1-IZS K02151 este dedicată sistemelor profesionale de supraveghere IP. Camera a fost echipată cu senzor CMOS de 4 MP 1 / 2.7 "de înaltă calitate, oferind o acoperire video bună chiar și în condiții de lumină foarte scăzută. Împreună cu iluminatorul IR cu o raza de până la 30 m, camera poate funcționa și în întuneric complet. Obiectivul încorporat în Motozoom de 2,8–12 mm permite schimbarea de la distanță a unghiului de vizualizare în intervalul 101 ° - 29 °.

Monitor 7
===Monitor touch-screen 7 ": Hikvision DS-KH8350-WTE1 / EU (pentru interfon video IP) G74003 este un monitor touch-screen modern dedicat sistemelor video interfon IP Hikvision gen.2. Monitorul permite conversația audio / video directă cu apelantul de la ușă și comunicarea între alte monitoare (stații interioare) instalate în sistem. În acest fel, utilizatorii / rezidenții pot comunica între ei fără costuri. Sistemul este operat folosind o interfață grafică intuitivă; utilizarea afișajului IPS de 7 "permite unghiuri de vizualizare mai largi și o reproducere mai precisă a culorilor în comparație cu afișarea TFT.
Signal Fire S-06 cleaver fibră optică de înaltă precizie
Signal Fire S06 cleaver pentru fibră opticăL5882 asigură o ușurință maximă de utilizare, păstrând în același timp cea mai mare repetabilitate a parametrilor de tăiere, procesul în sine este limitat doar la poziționarea fibrelor și deplasarea cuțitului.

Merită citit:

Distribuția semnalului de la camere IP în sistemul CATV.Distribuția informațiilor video de la camerele IP CCTV într-o rețea deCATV necesită utilizarea dispozitivelor intermediare -modulatoare ce convertesc semnalul HDMI la DVB-T (modulatoare capabile să transmită până la Full HD 1080p @ 60 Hz). Semnalul este convertit de modulator în canal DVB-T sau DVB-C. Aplicațiile tipice necesită utilizarea unui modulator cu un singur canal, sau uneori modulatoare cu mai multe canale (până la 4 canale) ...
>>>mai mult
Semnalul video de la camerele IP este distribuit prin switch-ul N29918 și apoi fluxul IP intră în modulatorul MI520 R81609. Semnalul DVB-T de ieșire împreună cu emisiile DVB-T primite de la antena A2810 sunt distribuite în sistemul CATV prin intermediul multiswitch-ului R70608 ;fiecare cameră este disponibilă în sistem ca un canal TV separat.