COŞUL MEU
Coşul este gol

SUPORT TEHNIC

Newsletter

Săptămânal DIPOL-TV și SAT , CCTV, WLAN
Nr.36/2019 (18 noiembrie 2019)
Google a primit aprobare pentru a construi un „oraș inteligent” într-o zonă din Toronto, unde intenționează să creeze un district hi-tech cu clădiri ecologice, roboți și senzori de colectare a datelor. Proiectul apartine de fapt Sidewalk Labs, o companie de inovație urbană afiliată Google. Inițial, a fost proiectat pentru a acoperi o suprafață de 190 ha, dar instituțiile care supraveghează zona de dezvoltare au au aprobat o arie de doar 12 ha. Acest lucru se datorează faptului că mai multe idei s-au dovedit prea controversate; unele dintre acestea continuă să fie pe masă și pot fi încă implementate. O astfel de idee este crearea trotuarelor urbane care ar colecta date detaliate despre pietoni, ulterior prelucrate de Sidewalk Labs. Autorităților locale nu le-a plăcut ideea.
Sidewalk Labs a prezentat un plan general de 1524 de pagini pentru această de utopie urbană high-tech. Unele dintre cele mai spectaculoase caracteristici ale sale includ, de ex. drumuri încălzite și un sistem de livrare subteran. Se preconizează că districtul va reduce emisiile de seră cu 89% în comparație cu alte zone din Toronto. În teorie, proiectul ar contribui, de asemenea, la crearea a 44.000 de noi locuri de muncă.
O evaluare finală și consultări publice sunt în curs de desfășurare. Decizia finală este stabilită pentru martie 2020, după care proiectul ar putea demara.
Sidewalk Labs a câștigat un contract inițial pentru dezvoltarea zonei în 2017. Cu toate acestea, de atunci au apărut îndoieli cu privire la transparența acordului cu Waterfront Toronto. În schimbul investiției sale în zonă, Sidewalk Labs se așteaptă să ia o parte din impozitele pe proprietate locală și taxele de dezvoltare. Această abordare este opusă de rezidenții locali, care au format o nouă organizație, Block Sidewalk, pentru a opri investiția.
Recepția și distribuția camerelor IP în blocuri de locuinte. Camere IP nu transmit un semnal, ci un flux de date, ceea ce face mult mai dificilă vizualizarea imaginii pe mai multe ecrane simultan. . Pentru a injecta semnalul camerei IP CCTV în sistemul TV, sunt de obicei necesare dispozitive intermediare, cum ar fi modulatoarele digitale HDMI - DVB-T .
Modulatoarele convertesc semnalul HDMI de ieșire primit de la NVR-urile CCTV în standard DVB-T. Majoritatea instalatorilor optează pentru modulatoare cu un singur canal și multi-canal (max. 4) . Dar ce se întâmplă dacă există cererea de a primi date de la 12 sau mai multe camere IP , cu fiecare cameră într-un canal separat?

Soluția ideală ar fi utilizarea unui transmodulator mix-440 R81611 pentru a converti fluxul RTSP de la cele 12 camere IP în standardul DVB-T COFDM. Acest lucru vă va permite să introduceți semnale H.264 sau H.265 în instalația R / TV + SAT fără a fi necesar să instalați dispozitive intermediare (modulatoare DVB-T).
Antenă satelit din oţel TRIAX 80 TD (80cm, gri închis)Antena TV UIF DIPOL 44/21-60 DVB-T/T2 Tri DigitAntenă radio FM 1RUZ PM B (O+V omnidirecţională)Antenă TV FIF: DIPOL 7/6-12 (7 elementi)LNB QUATRO Inverto Red Extended 0.3dBSursă de alimentare TERRA UP413 (12V/4.5A, pentru module Terra)Amplificator multibandă Terra ma400 (FM/VHF/UHF)Amplificator digital dublu cu AGC Terra at420 (UHF) Transmodulator IP la 4x DVB-T (COFDM) TERRA mix-440 (100/1000Mbps, USB)Amplificator multiswitch satelit Terra SA-51 (5 intrări, class A, cu sursă)Priză terminală Signal TV-satelitMultiswitch Terra MV-508 (1xSAT+CATV amplificat, 8 ieşiri, telealimentat, CLASS A)Multiswitch Terra MV-508 (1xSAT+CATV amplificat, 8 ieşiri, telealimentat, CLASS A)Multiswitch Terra MV-508 (1xSAT+CATV amplificat, 8 ieşiri, telealimentat, CLASS A)Tap satelit Terra SD-510 (10 dB, class A)Tap satelit Terra SD-510 (10 dB, class A)
Un exemplu de instalație multiswitch concepută pentru a distribui semnale TV terestre DVB-T (MUX-1, MUX-2, MUX-3, MUX-8), semnale de satelit DVB-S / S2 și date de imagine CCTV de la 12 camere IP.
Utilizarea transmodulatorului mix440 R81611 permite transmiterea imaginilor camerei în fiecare apartament.

În conformitate cu designul său, sistemul CATV de mai sus primește semnale de la o poziție de satelit (Hotbird 13.0 E), transmisii DVB-T (în benzile VHF și UHF), semnale radio FM și imagini ale camerei IP. Gama de antene constă dintr-o antena satelit de 80 cm (TRIAX 80 TD A9642) cu un convertor quattro A98257, antene TV (DIPOL 44 / 21-60 DVB-T UHF A2670 și DIPOL 7 / 5-12 A0710) și o antenă radio (A0221). Nivelurile de putere ale multiplexurilor DVB-T individuale din banda UHF sunt egalizate folosind un amplificator de canaleR42511 at440. Înainte de a intra în sistemul multiswitch, DVB-T din benzile UHF și VHF, precum și semnale radio FM sunt amplificate suplimentar de un amplificator ma400 R82520. În ansamblu, sistemul se bazează pe multiswitch-uri TERRA MV-5xx. Robinetele SD-5xx cu multiswitch-uri MV-508 R70708 sunt folosite pentru a împărți semnalele de la magistrala cu 5 cabluri la subrețelele individuale ale scărilor.
Cutii de montaj pentru sistemele de telecomunicații din apartamente. Indiferent de legile specifice adoptate într-o anumită țară, este întotdeauna o bună practică montarea sistemelor de telecomunicații într-o casetă de conectare situată lângă ușa de intrare. Caracterul universal al acestor cutii le face potrivite pentru utilizare cu tot felul de cablaje și servicii.
Cutia de montaj OMT-35 R96025 este potrivită atât pentru apartamente , cât și pentru case. Putem conecta cu ajutorul ei cabluri de cupru (cabluri torsadate, cabluri coaxiale TV) și fibre optice, în orice configurație. Cutia este împărțită în trei compartimente: unul mai mic pentru păstrarea cablurilor de rezervă, unul mai mare pentru a monta echipamente pasive (de exemplu, splittere TV / SAT) și componente active (amplificatoare RF, modemuri de cablu) ale sistemului de origine și un panou intermediar pentru conectori / adaptoare.
Panoul are 8 deschizături pentru conectorii universali Keystone, alte 8 pentru conectorii F şi 2 pentru adaptorii de fibră optică.

Cutie de interconectare TPR-3T (300x300x100mm)
OMT-35 R96025 montat într-un apartament
Portofoliul DIPOL include și alte modele de cutii de joncțiune . Ceea ce va funcționa cel mai bine pentru dvs. depinde de dimensiunea carcasei, de tipul de montaj al conectorilor, de disponibilitatea unei prize de 230 VAC și de spațiul disponibil pentru cablurile de rezervă.
Cel mai ieftin sistem de conectare punct la punct de la TP-Link. Acces-point-ul de exterior CPE605 N2351 este dedicat ISP, permițând acestora să ofere servicii de transmisie de date fără fir. Principalele moduri de operare ale dispozitivului includ „Punct de acces”, „WISP”, „Router AP”, „Client” și „Pod”. CPE605 are o carcasă rezistentă la intemperii. Datorită câștigului ridicat al antenei (23 dBi), puterii ridicate de ieșire a EIRP (23 dBm) și a sensibilității ridicate a modulului radio, dispozitivul permite crearea de conexiuni wireless stabile, eficiente, pe distanțe lungi.

Exemplu de aplicație pentru acest dispozitiv
Un software dedicat, Pharos Control, permite gestionarea accesului la rețea pentru toate echipamentele de tip CPE605 dintr-un singur computer. Funcționalitățile sale includ descoperirea dispozitivului, monitorizarea stării, actualizările software și gestionarea rețelei. Un sistem de administrare bazat pe web, ușor de utilizat, PharOS, oferă acces la setările mai avansate ale dispozitivului.
Pharos, aplicația de gestionare a dispozitivelor TP-link
NVR IP Hikvision pentru sisteme profesionale. S-9664NI-I8 K22364 este un înregistrator IP de 64 de canale de ultimă generație, folosit pentru construirea sistemelor mari de supraveghere. Datorită celor 8 porturi SATA, acesta poate fi conectat la 8 HDD-uri cu o capacitate totală de 80 TB și conectat direct la un computer sau la un ecran TV utilizând oricare dintre cei doi conectori HDMI sau VGA. Când este conectat la o cameră IP de 12 mp, dispozitivul poate fi folosit pentru a monitoriza zone largi, cu rezoluție înaltă; este de asemenea posibil să-l utilizați cu camerele dedicate pentru recunoașterea plăcuței de înmatriculare. Matricea RAID protejează sistemul împotriva pierderii de date înregistrate în caz de defecțiune a discului.
HDD Western Digital PURPLE WD82PURZ 8TB (3.5NVR 4K Hikvision DS-9664NI-I8 (64ch, 320Mbps, 8xSATA, 2xVGA, 2xHDMI, RAID, H.265/H.264)Switch cu management: TP-LINK TL-SG3424P JetStream (24xGbE-PoE, 4xSFP)Switch cu management: TP-LINK TL-SG3424P JetStream (24xGbE-PoE, 4xSFP)Switch PoE TP-Link TL-SL1218MP (16xPoE 802.3af/at, 192W, 2xGE, 2xSFP COMBO)
În 2019, aparatul de înregistrare K22364 a fost utilizat pentru a construi un sistem extins de supraveghere în clădirea și poligonul unui centru de examinare a șoferilor.
Convertirea înregistrărilor unui NVR Hikvision. Hikvision Camere IP si NVR-urile generează înregistrări într-un format intern. Fișierele video conțin date suplimentare despre descrierea imaginii, de ex. cu privire la detectarea mișcării și recunoașterea facială și fiecare cadru vine cu un filigran de autentificare integrat, ceea ce face dificilă înregistrarea pe majoritatea playerelor video disponibile. Pentru a rezolva această problemă, producătorul a lansat o soluție software specială, elaborată, VSPlayer, care permite reproducerea și conversia înregistrărilor. Dispozitivul este capabil să transforme formatul Hikvision în formate standard (MPEG2, MP4, 3GPP, MOV, AVI și FLC), precum și să modifice parametrii de rezoluție, bitrate, fps și codec audio ale înregistrării de ieșire.
Vizualizare a ferestrei "Format Converter"
Produse noi în oferta Dipol
Modul afișaj Hikvision DS-KD-DIS (3.5
===Modul afișaj Hikvision DS-KD-DIS (3.5") pentru videointerfon IP modular G73670 este un modul de afișare care oferă informații despre starea interfonului. Acesta informează apelantul despre apel, că ușa a fost deschisă sau despre posibilitatea de înregistrare mesaj după un apel pierdut. Funcționalitatea include și alegerea apartamentului ce trebuie apelat. Modulul este proiectat pentru videointerfoane IP din generația a 2-a Hikvision. Este echipat cu doi conectori RS485 pentru comunicare și alimentare (din/spre) un alt modul. Pentru funcționare este necesar modulul principal DS-KD8003-IME1 alimentat la 12 V sau PoE (802.3af) .
Multiswitch-ul SRM-524 Terra R80524 are o pereche de ieșiri dSCR / Legacy + DTT. În modul dSCR cu un singur cablu / Unicable, semnalele CATV pot fi împărțite cu ajutorul unor splitter-e de satelit simple (care funcționează în banda 5-2400 MHz), în conformitate cu standardul Unicable II, până la max. 32 de receptoare satelit per pereche. În mod implicit, fiecare ieșire multiswitch pentru o pereche dată este configurată pentru a permite împărțirea semnalelor CATV în 16 receptoare.

Curățător conectori fibră optică Neoclean-E1 (MU, LC)
Curățător conectori fibră optică Neoclean-E1 (MU, LC)Neoclean-E1 (MU, LC) este un instrument inovator pentru curățarea fețelor conectorilor de fibră optică.Neoclean-E1 curăță porturile de tip MU, LC de fibră optică ale echipamentelor active, ferulele conectate la cuple FO (din exterior, fără a fi nevoie de acces în interiorul panoului/tăvii), și, folosind adaptorul inclus, și ferulele “îngropate”. O acțiune simplă de împingere asigură repetabilitatea și calitatea curățării în același timp.
Merită citit:
Fibre optice multimod și transmisie de 10 Gbit / s. Transmisia de 10 Gbps devine noul standard FTTH , necesar atât în coloana principală a rețelei, cât și în punctele finale ...>>> mai multe
Când utilizați module SFP + 10 Gbps multimod în rețea (mai sus: L1425),
instalatorii ar trebui să adapteze standardul de fibre la distanța de transmisie
RACK board - sistem de montaj vertical în cabinete RACK
Sistem de montare verticală în dulapuri RACK de 19 "
 
George Popescu
Consiliere clienţi
ABONARE
Dacă doriţi să primiţi Săptămânalul Dipol prin email, introduceţi adresa:
 
 
DIN EDIŢIILE ANTERIOARE
ARHIVĂ ŞTIRI
PREŢ BUN
Nou în bibliotecă
RECOMANDĂRI
 
Regulamentul | Garanție | Reclamaţii | Download
| Cookies | Politica de confidentialitate Toate drepturile rezervate © 1996-2024 DIPOL sp.j.