COŞUL MEU
Coşul este gol

SUPORT TEHNIC

Newsletter

Săptămânal DIPOL-TV și SAT, CCTV, WLAN
Nr. 8/2020 (24.02.2020)
Prima tehnologie de criptare optică din lume.BGN Technologies, compania de transfer tehnologic a Universitătii Ben-Gurion din Negev, Israel, a anunțat dezvoltarea unei metode de criptare optică a semnalelor cu fibră optică. În prezent, datele optice sunt criptate folosind metode digitale, care necesită utilizarea unei puteri de calcul ridicate și introduce întârzieri. Deși aceasta este o metodă sigură de transmitere a datelor, există un anumit risc de a fi furate sau ascultate date care ulterior pot fi decriptate folosind computere de mare putere. Metoda propusă introduce criptarea, transmiterea și decriptarea optică fără riscul furtului de date.
În soluția propusă, semnalul optic nu este transmis pe o singură, ci pe mai multe lungimi de undă, ceea ce creează multe fluxuri de date „mai mici”. Soluția folosește și o mască de fază care schimbă faza fiecărei lungimi de undă. Aceste fluxuri sunt trimise într-o secvență specifică în concordanță cu cheia de criptare.
Inovația soluției este aceea că, după trecerea prin codificator, datele din canalul de transmisie arată ca zgomot și nu pot fi furate sau auzite în niciun fel. Aici, partea expeditorului distruge într-un fel integritatea și integritatea datelor - cel puțin din punctul de vedere al terților.
Oamenii de știință spun că, chiar dacă semnalul util este separat de zgomot, este nevoie câțiva ani pentru a decoda datele . Aceste caracteristici înseamnă că această metodă va fi utilizată pentru a trimite date sensibile către cloud sau centre de date. Principala sa aplicație va fi în principal transmiterea informațiilor financiare, militare sau medicale.
Noua serie de camere IP Hikvision ColorVu. Folosită în condiții de lumină slabă, iluminarea cu infraroșu (IR) ne priveaza de imaginea color,care este crucială pentru analizarea datelor și identificarea persoanelor și a vehiculelor. Hikvision rezolvă aceste probleme prin introducerea unei noi serii de camere ColorVu, capabile să înregistreze imagini color, non-stop, indiferent de condițiile de iluminare.
Proprietățile lor uimitoare sunt garantate de două tehnologii cheie pentru echipamente. Primul este un obiectiv cu o diafragmă mare de F1.0, care preia de patru ori mai multă lumină decât camerele cu diafragmă F2.0. Celălalt este un senzor CMOS de 1 / 1,8 ", cu o rezoluție de 4 MP, echipat cu soluții de ultimă oră, cum ar fi iluminare din spate (BSI), câștig de conversie dublă (DCG) și WDR pentru a asigura imagini color, luminoase în aproape orice condiții de iluminare. Camera are, de asemenea, un iluminator cu lumină albă cu o rază de acțiune de până la 30 m și temperatura de culoare de 3000 K, care poate porni automat în condiții de lumină foarte scăzută pentru a asigura o calitate video bună (opțiunea poate fi dezactivată în meniu).
Transmodulatoare DVB-S/S2. Transmodulatoarele care transformă semnalul DVB-S/S2 în DVB-C sunt o soluție des folosită în hoteluri. Canalele din satelit pot completa oferta de programe CATV sau pot fi singura sursă de programe din instalație. Semnalul digital DVB-C furnizat de modul este furnizat către televizoare, de regulă, prin splitere sau tapuri.
Streamer IPTV TERRA sdi480 (8xDVB-S/S2 - IP, USB, FTA)
Transmodulatorul Terra TDq-420C R81639 este un dispozitiv care permite distribuirea și gestionarea programelor TV din satelit într-o reţea CATV. Modulul TDQ-420C R81639 este utilizat pentru a converti semnalul DVB-S/S2 (8PSK/QPSK) în semnal DVB-C (QAM). Dispozitivul poate recepţiona canale FTA și codate (decodare cu modul CI). Un modul TDQ-420C R81639 recepţionează toate canalele de la două transpondere de satelit și creează două multiplexuri DVB-C adiacente, fiecare cu o capacitate maximă de 53 Mbit/s. În practică, acest lucru se traduce în 10-15 canale SD cu definiție standard sau 5-6 canale HD pentru fiecare dintre multiplexuri. Administratorul de sistem selectează canalele de interes dintr-un transponder de satelit dat, apoi creează doi multiplexuri DVB-C. Se poate crea un multiplex DVB-C din două transpondere de satelit diferite. Pentru distribuţia canalelor FTA vă recomandăm modulul TDQ-420 R81638.
LNB QUATRO Inverto HOME Pro 0.3dBMultiswitch dSCR Terra SRM-522 (290...2340MHz, class A, CATV pasiv)Transmodulator DVB-S/S2 (8PSK, QPSK) - 8xDVB-T (COFDM) TERRA TDX-480 (FTA)Sursă de alimentare TERRA UP413 (12V/4.5A, pentru module Terra)Sursă de alimentare în comutație TERRA PS202F (20V 2A, SCR Digital)Tap TV 4 căi FAC-4-18dB (5-1000 MHz)Tap TV 4 căi FAC-4-18dB (5-1000 MHz)Tap TV 4 căi FAC-4-18dB (5-1000 MHz)Tap TV 4 căi FAC-4-18dB (5-1000 MHz)Antenă de satelit offset TELMOR 120 TT Standard (alb)
Cum exportaţi material video de la camere către serverul cloud? NVR-urile Hikvision pot urca videoclipuri scurte direct în cloud. Acestea sunt generate din fluxul secundar atunci când este detectat un eveniment, iar lungimea lor va depinde de timpii pre și post-alarmă setaţi. Următoarele evenimente pot declanşa înregistrarea:
 • detecţie mişcare,
 • sabotaj,
 • pierdere semnal video,
 • VCA.
Acestea evenimente pot fi scrise pe cele mai cunoscute servere online:
 • OneDrive,
 • GoogleDrive,
 • DropBox.
Camera Hikvision DS-2CE19H8T-AIT3ZF (compact, 5 MP, 2.7-13.5 mm, 0.003 lx, IR max. 80m, HD-TVI, AHD, HD-CVI, CVBS) Multisystem TURBO HD 4.0Cameră dome 5MP Hikvision DS-2CE56H0T-IT3ZF (2.7-13.5mm motozoom, 0.01 lx, IR max. 40m, HD-TVI, AHD, HD-CVI, CVBS)DVR 4 canale Hikvision DS-7204HUHI-K1 (5Mpix@12FPS, H.265, HDMI, VGA) TURBO HD 3.0 ENHDD Seagate SkyHawk ST2000VX008 2TB (3.5
Stocarea în cloud nu este acelaşi lucru ca înregistrarea pe NVR, aceasta trebuie văzută ca o funcţie de back-up pentru cele mai importante evenimente.
Fibră optică pentru îngropare directă. Fibrele optice tip DAC sau Direct Access Cables, pot fi îngropate în pământ, fără tuburi de protecție. Acest lucru îi va expune la factori externi adversi: înghețul și dezghețul solului, șocuri regulate cauzate de ex. traficul auto, percolarea apei de ploaie în pământ etc. DAC-urile au o teacă din polietilenă de înaltă densitate (HDPE), ceea ce le face rigide și foarte rezistente la deteriorarea mecanică (lăudând o rezistență la strivire de 4000 N). Două tije FRP cu un diametru de 0,9 mm consolidează suplimentar cablurile pentru o protecție împotriva ruperii. DAC-urile au, de asemenea, un design tip Water Block (WB) menit să blocheze pătrunderea și scurgerea apei prin interiorul cablului.
Fibră optică pentru îngropare L79202 (DAC)
În ciuda rezistenței mecanice ridicate, DAC-urile oferite de DIPOL sunt foarte ușor de manipulat. Nu sunt necesare unelte speciale pentru îndepărtarea tecii exterioare, stripperul Ideal L5922 curăţă în siguranță tubul central și cu un cleşte se va rupe teaca de-a lungul tijelor FRP.
Citiți mai multe despre acesta și despre alte tipuri de fibră optică în ghidul nostru pentru cabluri cu fibre optice.
Instalarea repeaterului Signal GSM-1205 A6785. Repetorul este ideal pentru locaţiile în care semnalul în afara clădirii este bun dar insuficient în interior. Locaţii de genul acesta includ vilele din munţi (departe de un releu) dar cel mai des este vorba despre birouri, baruri sau restaurante aflate în blocuri sau clădiri cu pereţi groşi de cărămidă. O alta barieră puternică de semnal o reprezintă geamurile de tip termopan acoperite cu componente metalice pentru o izolare mai bună.
Instalarea repetorului Signal GSM-1205 A6785:
 • găsiţi un loc în afara clădirii cu semnal GSM bun,
 • montaţi antena exterioara (de obicei A741030) şi orientaţi-o către un releu GSM,
 • alegeţi o locaţie pentru amplasarea repetorului în clădire astfel încât puteţi amplasa antena de interior în centrul spaţiului ce trebuie acoperit,
 • asiguraţi-vă că distanţa dintre repetor şi antena exterioara nu depăşeşte 10 m (cabluri mai lungi nu sunt recomandate datorită atenuării acestora),
 • montaţi repetorul Signal GSM-505 într-o poziţie potrivită (departe de calorifere şi surse de căldură, asigurănd o ventilaţie corespunzătoare),
 • asiguraţi-vă că antenele sunt conectate corect în poziţia corectă,
 • conectaţi alimentatorul la priză (230 VAC).
Cablu N-tată - N-tată (10m RF-5)Cablu N-tata - N-tata (5m RF-5)Antena GSM/3G: TRANS-DATA KYZ8.2/9.5Repeater GSM SIGNAL GSM-1205 1200m2Alimentator 9 VCC, 3A (2.1 / 5.5 mm) WT48-0903000-TSplitter GSM/3G/WLAN (800-2500MHz) tripluAntena GSM/3G: TRANS-DATA DW3-AAntena GSM/3G: TRANS-DATA DW3-AAntena GSM/3G: TRANS-DATA DW3-A
Utilizarea unui repetor GSM într-o casă cu mai multe etaje
Produse noi în oferta Dipol
Alimentator 9 VCC, 3A (2.1 / 5.5 mm) WT48-0903000-T
Alimentatorul de 9 VCC, 3A (2.1 / 5.5 mm) WT48-0903000-T N93320 este destinat amplificatoarelor/repetoarelor GSM (A6765, A6775, A6785). Este livrat cu un cablu de 1 m lungime, cu un conector de 2,1 / 5,5 mm ("+" în centru). Carcasa este fabricată din plastic de înaltă calitate. Dispozitivul a fost proiectat numai pentru uz la interior.
Cablu S/FTP Cat.7 NETSET BOX S/FTP CAT 7 [500m] (indoor, Cca s1a d1 a1)
Cablu CAT7 S/FTP NETSET BOX S/FTP CAT7 E1626_500 este un cablu de înaltă calitate proiectat pentru sisteme profesionale de transmisie de date. Ecranarea din împletitură și folie, permite reducerea la un minim a interferențelor între perechi și interferența cu mediul extern.
Headend Terra S3C32WB 32xDVB-S/S2 - 32xDVB-C (QAM)
Headend Compact DVB-S/S2 -> DVB-C Terra S3C32WB R81635 este un transmodulator de 32 de canale cu intrare DVB-S/S2 (8PSK/QPSK) și ieșire DVB-C (QAM). Dispozitivul este proiectat pentru distribuţia canalelor necodate (FTA) și codificate (BISS). Fiecare din cele 32 de transmodulatoare ale sale recepţionează un transponder satelit întreg (mai mult de zece canale TV) și formează multiplexul DVB-C corespunzător. În total, acesta poate distribui 32 de multiplexuri DVB-C care pot fi vizionate pe televizoare echipate cu tunere DVB-C.
Merită citit:
Un router de uz domestic din gama economică.Routerul Mercusys AC12G Gigabit (N2933) funcționează în conformitate cu standardele 802.11n sau 802.11ac, la o viteză de 300 Mbps (2,4 GHz) sau 867 Mbps (5 GHz) și permite stabilirea conexiunilor de rețea cu și fără fir. Este proiectat pentru întreprinderi mici și case particulare. Bazat pe tehnologia MU-MIMO, dispozitivul asigură performanțe de transmisie iperformante, permițând streaming video HD, comunicare VoIP și jocuri online. Carcasa elegantă are un buton pentru a activa funcția WPS (Wi-Fi Protected Setup), ceea ce face posibilă crearea unei conexiuni criptate WPA2 pentru a proteja rețeaua împotriva amenințărilor externe. >>>articol complet
Router Gigabit Mercusys AC12G (AC1200, 2.4GHz, 5GHz, 3xLAN (GE), 1xWAN(GE))
Cabinete RACK - gamă completă de produse
 
George Popescu
Consiliere clienţi
ABONARE
Dacă doriţi să primiţi Săptămânalul Dipol prin email, introduceţi adresa:
 
 
DIN EDIŢIILE ANTERIOARE
ARHIVĂ ŞTIRI
PREŢ BUN
Nou în bibliotecă
RECOMANDĂRI
 
Regulamentul | Garanție | Reclamaţii | Download
| Cookies | Politica de confidentialitate Toate drepturile rezervate © 1996-2024 DIPOL sp.j.