COŞUL MEU
Coşul este gol

SUPORT TEHNIC

Newsletter

Săptămânal DIPOL - TV și SAT, CCTV, WLAN
No. 21/2019 (May 27, 2019)
Google Lens câștigă putere. La conferința Google I / O 2019, gigantul american a prezentat noi funcții ale aplicației Google Lens. Google Lens este o tehnologie de recunoaștere a imaginilor dezvoltată de Google, concepută pentru a obține informații relevante referitoare la obiectele identificate prin analize vizuale bazate pe rețele neuronale. A fost inițial creată ca aplicație autonomă, ulterior integrată cu aplicația standard Android pentru cameră. Prin îndreptarea camerei telefonului către un obiect, Google Lens va încerca să-l identifice sau să citească coduri de bare, coduri QR, etichete și text și să afișeze rezultatele și informațiile relevante ale căutării. De exemplu, orientând camera spre o etichetă Wi-Fi care conține numele rețelei și parola, se va conecta automat la Wi-Fi .
Se poate spune că până acum Google Lens era doar un software spectaculos, dar cu utilitate minima. Cu toate acestea, Google continuă să lucreze la extinderea bazei de date și pentru a face aplicația mai utilă în viața de zi cu zi. Noile caracteristici prezentate la I / O 2019 ar trebui să accelereze în mod semnificativ creșterea popularității. De exemplu, una dintre ele este funcția de scanare a meniului restaurantului cu opțiuni de selectare a celor mai populare feluri de mâncare și prezentarea acestora utilizatorului sub formă de fotografii. Un altul - scanarea unei rețete într-o revistă culinară va permite utilizatorului să vadă cum să pregătească felul de mâncare. Google Lens va ajuta, de asemenea, la extragerea informațiilor din fotografii și previzualizarea video
Noua versiune -SatNet 4.1! Noua versiune a software-ului TERRA SatNet continuă dezvoltarea aplicației pentru proiectarea sistemelor multiswitch bazate pe dispozitive TERRA. Aplicația poate stabili nivelurile de semnal la prizele abonat și poate verifica dacă acestea respectă standardele și decide dacă să utilizeze funcția de egalizare a amplificatoarelor. Acest lucru permite proiectantului / instalatorului să prevadă ce dispozitive vor fi necesare pentru a distribui semnalele și ce setări sau parametri, cum ar fi câștigul sau compensarea atenuării cablurilor, vor fi necesare.
SatNet 4.1 - software gratuit pentru proiectarea sistemelor multiswitch
Apletul SatNet este folosit de proiectanți și instalatori din toată lumea. Actualizarea include mai multe caracteristici folositoare:
  • posibilitatea de a adăuga la proiecte o gamă de amplificatoare de bandă largă: HA126 R82303, HA210 R82305, HA131L R82304, HS004L R82032, MA076L R82332,
  • ajustarea automată îmbunătățită (AA) a nivelelor și optimizarea structurii (AOS) care simplifică etapele de proiectare și implementare.
Pentru cei care nu au avut ocazia să se familiarizeze cu programul SateNet și ar dori să proiecteze un sistem CATV pe cont propriu, vă recomandăm să vedeți videoclipul și exemple cuprinse în articolul Proiectarea sistemelor CATV cu software-ul SatNet de la TERRA.
Funcția ANR în dispozitivele IP Hikvision. Semnalul video al unei camera IP este transmis la NVR sub formă de flux de date. În cazul unei defecțiuni de rețea sau de reducere a lățimii de bandă, informațiile se pierd iremediabil, iar camera nu le poate trimite din nou. Acesta este motivul popularității în creștere a camerelor IP cu opțiunea de înregistrare pe carduri SD/SDHC.
Soluția ANR (Automatic Network Replenishment) dezvoltată de Hikvision limitează înregistrarea pe cardul introdus în camera dedicată numai la perioadele de probleme legate de conectivitatea dintre cameră și NVR. După terminarea defecțiunii, înregistrările de urgență sunt transferate automat către NVR.
Deci, în cazul întreruperilor în transmisie, operatorul sistemului nu are nevoie să întreprindă nicio acțiune pentru a finaliza înregistrarea video.
Funcția este disponibilă în NVR-urile seriilor K, I și Acusense (NXI). Acestea lucrează cu camerele IP Hikvision echipate cu slot pentru carduri de memorie și microSD .
Card de memorie: microSDHC GOODRAM 64 GB (UHS-I, clasa 10, cu adaptor SD)Camera IP dome antivandal Hikvision DS-2CD2125FWD-I (2MP, 2.8mm, 0.005 lx, IR max. 30m, WDR, IK10, H.265/H.264)NVR 4K Hikvision DS-7608NI-I2 (8 canale, 80Mbps, 2xSATA, Alarm IN/OUT, VGA, HDMI)
În cazul unei defecțiuni LAN, funcția ANR efectuează o copie video automată pe cardul SD,
și după ce defectul a fost eliminat, acesta trimite înregistrarea la NVR în mod automat

Amplificatoare GSM-uz general. Conversațiile telefonice în clădiri sunt adesea dificil de realizat, dacă nu chiar imposibil. Acest lucru se datorează atenuării semnalului prin pereți, geamuri, plafoane (subterane). Problemele apar în magazine, tuneluri, parcări subterane, stații de benzină, săli de aeroport, hoteluri. O situație similară se regăsește în clădirile situate departe de stațiile de bază (zone de agrement, munți etc.).
Repetorul A6775 este folosit pentru a amplifica semnalele GSM și pentru a le distribui la interior. Lucrează cu o antenă exterioară (de exemplu, A741030) direcționată către stația de bază a operatorului și o antenă internă (de exemplu, A741001) care distribuie semnalele amplificate de repetor în interior.
TRANS-DATA este o marcă de antene și echipamente de înaltă performanță pentru recepția și transmiterea radio a datelor digitale și Semnale GSM / DCS / UMTS / LTE. Antenele TRANS-DATA îmbunătățesc semnificativ puterea semnalului și măresc suprafața de acoperire.
Când instalăm antenele de interior, trebuie să fim atenți la suprafața ce urmează să fie acoperită și numărul total de încăperi ce trebuiesc acoperite cu semnal GSM amplificat. Este foarte important să asigurăm izolare maximă între antenele de exterior și cele de interior (în mod normal instalând antena de exterior la o distanță mare față de cele de interior, undeva pe acoperiș). În mod normal, instalarea antenelor de interior trebuie începută de la cel mai jos etaj, deoarece este foarte posibil ca o antenă să poată acoperii două etaje. Avem în ofertă trei tipuri de antenă din seria TRANS-DATA, special concepute pentru amplificatoare celulare: A741001 (fixare pentru gips-carton sau alte plafoane suspendate), A741002 (fixare pe tavan solid cu holșuruburi) și A741020 (fixare pe perete).
Antena GSM/3G: TRANS-DATA KYZ8.2/9.5Repeater GSM SIGNAL GSM-505 500m2Splitter GSM/DCS/3G/WLAN(800-2500MHz) dubluAlimentator 9 VDC, 3A (2.1/5.5 mm)Antena GSM/3G: TRANS-DATA DW3-AAntena GSM/3G: TRANS-DATA DW3-A
Exemplu de instație care îmbunătățește acoperirea GSM în casă
Accesul la dispozitivele Hikvision prin intermediul Hik-Connect.. Hik-Connect este un serviciu de rețea pentru dispozitivele Hikvison. Serviciul integrează serviciul P2P pentru accesul la camerele de luat vederi prin intermediul telefoanelor inteligente și tabletelor, oferind o gamă largă de funcții de gestionare și configurare: vizualizare live (de asemenea canale multiple), control PTZ, zoom digital, ascultare audio, redare arhive, (încălcarea zonei, traversarea liniei etc.).
Principalele funcționalități ale serviciului Hik-Connect:
  • necesită doar configurația de bază a rețelei,
  • nu este nevoie de adresa IP externă și de port forwarding,
  • conectivitate prin serviciul cloud p2p și aplicația client pentru Android sau iOS dispozitive,
  • criptarea datelor video.
sTRUCTURA accesului de la distanță la dispozitivele CCTV
prin serviciul cloud Hik-Connect
Măsurători optice.Măsurătorile fibrelor optice cu ajutorul unui reflectometru inseamnă o mulțime de informații ; de fapt, reflectometrul măsoară intervalele de timp (timpul de revenire a impulsului generat) și puterea semnalelor reflectate. Alte informații, cum ar fi distanțele și atenuarea, contrar opiniei populare, nu sunt măsurate, ci calculate.
Instalatorii doresc, de obicei, să determine cu precizie locul evenimentului (îmbinare, conector, îndoireetc.) sau lungimea exactă a cablului. Una dintre problemele cheie este setarea corectă a valorii grupului de refracție pentru fibrele măsurate (indexul refracției - parametrul IOR). Acest parametru este setat manual și valoarea acestuia trebuie furnizată de producătorul cablului. Oferă informații despre viteza propagării impulsurilor într-o fibră dată. Datorită faptului că informațiile despre distanța evenimentului provin direct din timpul de întoarcere a impulsului măsurat, care, la rândul său, depinde de viteza de propagare, o setare greșită a acestui parametru va determina citirea eronată a distanței .
Reflectometru OTDR GRANDWAY FHO3000-D26
Cu parametrii de măsurare setați corect, reflectometrul GRANDWAY FHO3000-D26 L5828
poate determina localizarea unui eveniment cu precizie de aproape 1 m
În mod obișnuit, valoarea asumată pentru fibrele singlemod este de 1.471 (valoarea reală trebuie citită din catalog). Cu cât este mai mare distanța, cu atât este mai mare impactul negativ al indicelui de refracție setat greșit. Tabelul de mai jos prezintă dependența erorii de determinare a distanței la conexiunile mai lungi față de diferența dintre valoarea setată și cea actuală a acestui parametru (sa presupus că valoarea 1.471 este valoarea corectă, reală).
IOR

Lungimea

fibrei 

Eroare de măsurare la distanță
1.47210 km6.8 m
1.48110 km68 m
1.48130 km204 m
Valoarea de 1.481 este tipică pentru fibrele multimod. Se poate observa că neglijarea modificării acestui parametru pentru fibrele singlemod poate duce la erori semnificative de distanță, eliminând astfel capacitatea de a determina locațiile precise ale evenimentelor.
De asemenea, merită să ne amintim că, în practică, distanța văzută pe ecranul reflectometrului nu se va potrivi niciodată cu lungimea reală a cablului. Acest lucru se datorează faptului că fibrele din cablu sunt întotdeauna mai lungi decât jacheta exterioară (pentru a evita solicitările). În plus, dacă fibrele sunt plasate în mai multe tuburi înfășurate în jurul tijei centrale, atunci diferența dintre lungimea fibrelor și lungimea cablului va crește și mai mult (în interiorul tubului răsucite, mai lung decât cablul, sunt libere fibre). În cazuri extreme, diferența de lungime a fibrelor față de lungimea cablului poate atinge chiar și câteva procente.
Deoarece valorile IOR sunt date pentru fibre și nu pentru cabluri, măsurătorile cu adevărat precise sunt posibile după obținerea valorii "eficiente" a parametrului IOR pentru cablul analizat. Pentru a determina acest lucru, este necesar să se măsoare lungimea unei secțiuni a cablului (de ex., De 50-100 metri lungime) atât fizic (de obicei, este suficient să se utilizeze marcajele, dacă există), cât și cu ajutorul reflectometrului , introducând indicele de refracție standard. Prin introducerea factorului de corecție care rezultă din comparație, este posibilă corectarea valorii IOR astfel încât să reprezinte valoarea efectivă.
Produse noi în oferta Dipol
Camera IP/WI-FI Vimtag VT-362 K1567 este o cameră IP / Wi-Fi ideală pentru utilizarea la domiciliu ca dispozitiv de supraveghere, aparat de monitorizare video sau un simplu recorder video. Rezoluția Full HD a camerei vă va permite să înregistrați toate detaliile ; datorită controlului PTZ de la distanță, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la stabilirea camerei în cel mai bun loc. Acest model poate funcționa atât în timpul zilei, cât și în timpul nopții, datorită iluminatului integrat cu infraroșu.

Cap de ghidare pentru FRP Duct Rodder L96401 este folosit pentru tragerea cablurilor în canale. Utilizarea unui adeziv epoxidic este necesar pentru a instala capul de ghidaj pe fibra de sticla.
Cat5e ecranat: NETSET F / UTP 5e [500m] (PE, exterior, cu șufă) E1519_500 este un cablu cat.5e de înaltă calitate (cablu torsadat cu folie) utilizat în rețelele profesionale de date , la exterior. Stratul de protecție din folie de aluminiu minimizează interferențele cu mediul extern. Cablul este destinat instalațiilor de exterior în rețelele TIC. Mantaua este fabricată din polietilenă (PE) rezistentă la radiații UV și umiditate.
Merită citit:
Sistem multiswitch cu un singur cablu. Sistemele multiswitch cu LNB quatro care recepționează semnale de la doi sateliți (de exemplu, HotBird 13.0E și Astra 19.2E) trebuie să utilizeze 8 cabluri coaxiale (RG-6). Un LNB cu bandă largă (de exemplu, A98222) are două ieșiri (polarizări H și V), iar distribuția semnalelor de la doi sateliți necesită doar patru cabluri coaxiale între LNB-uri și multiswitch, reducând la jumătate numărul de cabluri. Cu un singur oscilator local care funcționează la 10.41 GHz, astfel de LNB-uri oferă o bandă de frecvență intermediară mult mai mare (290 ... 2340 MHz) decât LNB-urile convenționale (vechi).>>>mai mult
Multiswitch-ul cascadabil SRM-581 R80581 oferă suport complet pentru receptoare care funcționează în două moduri dinamice: SCR (Unicable I - 8 User Band) și dSCR (Unicable II - 32 Band User)
Set protecție supratensiuni Signal ZPZ-12 (12 căi, pentru sisteme multiswitch)
Cutie de protecţie la supratensiune - Signal (12 coax, pt. instalații multiswitch)
 
George Popescu
Consiliere clienţi
ABONARE
Dacă doriţi să primiţi Săptămânalul Dipol prin email, introduceţi adresa:
 
 
DIN EDIŢIILE ANTERIOARE
ARHIVĂ ŞTIRI
PREŢ BUN
Nou în bibliotecă
RECOMANDĂRI
 
Regulamentul | Garanție | Reclamaţii | Download
| Cookies | Politica de confidentialitate Toate drepturile rezervate © 1996-2024 DIPOL sp.j.