COŞUL MEU
Coşul este gol

SUPORT TEHNIC

Newsletter

Săptămânal DIPOL - TV și SAT , CCTV, WLAN
Nr. 22/2019 (3 iunie 2019)
Autostradă electrică pentru camioane.În Germania, Siemens testează sistemul e-Highway. Cu o astfel de rețea electrică pe autostrăzi, va fi posibilă alimentarea cu energie a camioanelor cu motoare hibride. Interesant, acest lucru se va întâmpla în timpul mersului. Proiectul este realizat de Ministerul Mediului din Germania și concernul Siemens. Ruta de test este situată între Frankfurt și Darmstadt și are o lungime de aproximativ 10 km.
e-Highway - autostrada electrificată din Germania
eHighway este un proiect care necesită construirea unei infrastructuri electrice pe autostrada. Vehiculele cu un dispozitiv special plasat pe acoperiș se alimenteaza cu energie electrică de la cablurile suspendate.. Acest lucru funcționează în mod similar ca în cazul troleibuzelor. Autorii proiectului subliniază faptul că, energia electric ă care circulă în rețea este produsă în întregime din surse regenerabile.
Camioanele care utilizează sistemul pot funcționa la viteze de până la 90 km / h, fără a fi necesară utilizarea motorului diesel. Siemens declară că sistemul său este ideal pentru zone fără rețea feroviară dezvoltată și cu o infrastructură rutieră bună. Siemens subliniază, de asemenea, că operatorii de camioane pot economisi aproximativ 20.000 de euro pe 100.000 km. Guvernul german speră că autostrăzile electrificate vor reduce poluarea aerului.
Concurs foto de vacanță! Deja pentru a optsprezecea oară, organizăm un Concurs Foto care reunește oameni capabili să surprindă diverse caracteristici estetice ale antenei. " Pasionați de antene" are o tradiție îndelungată. Timp de 17 ani, am primit 4500 de lucrări diferite care prezintă aceste dispozitive dintr-o perspectivă necunoscută anterior. Din nou, așteptăm imagini neconvenționale, maiestuoase, minimaliste sau amuzante, al căror subiect principal este o antenă de orice fel. Dacă, ca și noi, credeți că antenele sunt subiecte interesante pentru fotografie, așteptăm cu nerăbdare lucrările până în 27 septembrie 2019. În mod tradițional, lucrările vor fi evaluate de un fotograf bine cunoscut din Cracovia, dl Paweł Zechenter. Câștigătorii competiției vor primi accesorii Manfrotto. Mai multe informații despre concurs regulament : Pasionați de antene.
Cum se integrează sistemul CCTV cu echipamente fiscale si de masură? Prin instalarea unui sistem CCTV în magazine echipate cu casete de marcat, imprimante fiscale, scanere de coduri de bare și alte dispozitive (de exemplu cântar electronic), utilizatorii au posibilitatea de a combina ambele sisteme, ceea ce permite monitorizarea suplimentară și arhivarea datelor. Un astfel de dispozitiv este conectat la DVR / NVR (trebuie să aibă o funcție POS) prin portul RS-232 sau IP. Imaginea de pe canalul video cu funcția POS afișează date text, permițând controlul vizual, de exemplu, produsul care este vândut sau poziția corespunzătoare a unui camion pe platforma pentru cântărirea vehiculelor.
Integrarea unui sistem CCTV cu case de marcat via RS-232
Funcția POS este susținută de DVR-urile Hikvision TurboHD echipate cu interfață RS-232 și NVR-urile din seria I. În afară de protocolul universal, ele suportă variantele EPSON și AVE. Datele POS sunt integrate cu înregistrările, astfel că este posibil să le căutați cu ajutorul cuvintelor cheie (de exemplu, numele unui produs sau numărul de cod de bare).
Headend compact TERRA S2C16 (16 transpondere DVB-S/S2 -> 16 multiplexuri DVB-C).Headend-ul digital compact TERRA S2C16 R81620 este un transmodulator de 16 canale cu intrare DVB-S/S2 (8PSK/QPSK) și ieșire DVB-C (QAM) conceput pentru transmodularea canalelor FTA. Fiecare din cele 16 transmodulatoare ale headend-ului S2C16 R81620 recepționează semnale de la un transponder satelit (peste zece canale TV) și formează un multiplex DVB-C corespunzător. În total, headend-ul poate distribui 16 multiplexuri DVB-C care pot fi primite de televizoare echipate cu tunere DVB-C sau conectate prin STB-uri DVB-C. Canalele de televiziune primite de la un transponder pot fi filtrate în mod liber - singura cerință este să nu depășească bitrate-ul maxim de ieșire.

Headend-urile se pot conecta în cascadă pentru a recepţiona și distribui un număr mai mare de pachete de programe. Headend-ul este o soluție optimă pentru distribuirea programelor TV în pensiuni, cămine, hoteluri, spitale și alte facilități, unde nu se pretează utilizarea de receptoare de satelit separate conectate la televizoare deoarece ar fi prea costisitoare și dificilă.
Headend compact TERRA S2C16 (16 transponder DVB-S/S2 -> 16 multiplex DVB-C)
Headend compact TERRA S2C16 (16 transponder DVB-S/S2 -> 16 multiplex DVB-C)
Transmodulator TERRA 4xDVB-T/T2 - 4xDVB-C QAM
Headend compact TERRA S2C16
Terminalul Terra S2C16 R81620 poate recepționa și distribui canale DVB-S / S2 prin satelit de la două poziții satelit (banda de frecvență totală de la un satelit și bandă joasă de la alt satelit) și canale DVB-T terestre. Ambele tipuri de semnale pot fi recepționate în întreaga rețea de distribuție prin televizoare echipate cu tunere DVB-T / DVB-C. Atunci când televizoarele nu pot crea liste de canale comune pentru surse DVB-C și DVB-T, alegerea corectă este transmodulatorul TTQ-440 R81622.
Sistem IP CCTV pentru monitorizarea unui magazin. Sistemele de monitorizare reprezintă în prezent forma de bază a securității în comerțul cu amănuntul. Progresul tehnologic ridicat, o gamă largă de dispozitive, atât din seria economică, cât și de înaltă performanță, disponibile la prețuri din ce in ce mai mici , fac ca aproape fiecare magazin să își poată permite acest tip de securitate. Un sistem de monitorizare video de înaltă rezoluție prezentat în diagrama de mai jos se bazează pe soluțiile Hikvision IP.
Interiorul magaziei, inclusiv rafturile și camera de depozitare, este monitorizat de camerele K17325 DS-2CD2143G0-I cu lentile de 2,8 mm având un unghi de vizualizare de 103 °. Unghiul panoramic de vizualizare și rezoluția video de 4 MP permit o acoperire ușoară a întregului spațiu, chiar și cu imagini parțial suprapuse și posibilitatea de a urmări aceleași locuri din diferite direcții, totul în rezoluție HD. Zona de înregistrare a casei de marcat este monitorizată de camera K17397 DS-2CD2743G0-IZS cu motozoom, care permite controlul de la distanță al câmpului vizual.

Cameră IP dome Hikvision DS-2CD2143G0-I (4MP, 2.8mm, 0.018 lx, IR max. 30m, WDR, IK10, H.265/H.264)Camera IP compactă Hikvision DS-2CD2023G0-I (2MP, 2.8mm, 0.028 lx, IR max. 30m, H.265/H.264)Carcasa de metal TPR-7 (500x500x200 mm)HDD WD PURPLE WD40PURZ 4TB (3.5, SATA3/6Gbps, 64MB)Camera IP Hikvision DS-2CD2743G0-IZS (4MP, 2.8-12mm, 0.018 lx, IR 30m, WDR, IK10, H.265/H.264)NVR 4K 8 canale Hikvision DS-7608NI-K2/8P (80Mbps, 2xSATA, Alarmă IN/OUT, 8xPoE, H.265)
Planul unui sistem de monitorizare video într-un magazin
Datele de supraveghere sunt înregistrate de către noul NVR cu 8 canale K22075 DS-7608NI-K2 / 8P, cu un switch PoE de 8 porturi, utilizat pentru transmisia video combinată și alimentarea cu energie a camerelor conectate. Înregistrările sunt stocate pe HDD-ul M89305 WD PURPLE 4 TB care este special conceput pentru funcționarea continuă în sistemele de monitorizare video. În această configurație și cu utilizarea modului de înregistrare continuă la 25 fps, compresie video H.265 și rezoluție maximă, perioada de păstrare a datelor este de 13 zile.
Instalarea unui sistem profesional de supraveghere video într-un magazin permite observarea în timp real, acționează ca un mijloc de descurajare, iar înregistrările pot constitui o dovadă importantă în cazul furturilor.

AP-urile WIFI TP-Link EAP oferă soluții de rețea radio flexibile, ușor de instalat, ușor de gestionat și securizate ;pot fi montate pe perete sau în tavan. Configurarea și gestionarea WLAN sunt simplificate prin intermediul software-ului de management centralizat. Dispozitivele TP Link EAP furnizează, de asemenea, un portal personalizat de logare și o gestionare automată a RF-urilor, făcându-le ideale pentru medii de afaceri de înaltă densitate, cum ar fi campusuri, hoteluri, mall-uri, birouri.

Software-ul EAP Controller (sau controlerul hardware N2560) permite configurarea și gestionarea centralizată a rețelei compusă din mai multe dispozitive EAP. Funcțiile includ monitorizarea în timp real, analiza grafică a traficului de rețea și actualizările de firmware . Portalul personalizat oferă o metodă convenabilă de autentificare pentru Wi-Fi. Portalul cere utilizatorilor să efectueze anumite acțiuni (cum ar fi vizualizarea și acceptarea unei politici de utilizare sau introducerea unei parole) înainte ca accesul la rețea să fie permis. Acțiunea necesară trebuie verificată de un server sau de o bază de date personalizată pregătită de administrator.
Un exemplu de portal Wi-Fi personalizat
Conectori PC și APC - sunt interschimbabili?
Conectorii optici sunt disponibili în două versiuni, (U) PC și APC. UPC înseamnă Ultra Physical Contact, iar APC înseamnă Angled Physical Contact. Diferența constă în lustruirea feței de capăt a fibrei. Terminalul frontal al unui conector UPC este plat, într-un APC este lustruit la un unghi de 8 grade. Fețele de capăt ale fibrelor lustruite la acest unghi împiedică reflectarea luminii, asigurând o reflexie scăzută.
Selectarea conectorului potrivit este mai ușoară datorită culorilor diferite ale versiunilor UPC și APC
Există mai multe motive pentru care conectorii UPC și APC nu sunt compatibili:
  • atenuarea foarte mare a unei astfel de conexiuni - când ferula plată este conectată cu ferula angulară nu vor avea contact pe întreaga suprafaţă, spațiul liber (aerul) afectând în mod critic nivelul semnalului transmis,
  • risc de contaminare - în spațiul dintre ferule se poate acumula praf sau alte impurităților,
  • risc de deteriorare ferulei - pe suprafața de contact dintre ferule pot apărea zgârieturi. Acestea apar în special la operațiunile de conectare/deconectare a conectorilor.
Produse noi în oferta Dipol
Cameră dome 5MP Hikvision DS-2CE56H0T-IT3ZF (2.7-13.5mm motozoom, 0.01 lx, IR max. 40m, HD-TVI, AHD, HD-CVI, CVBS)
Camera de supraveghere Hikvision DS-2CE56H0T-IT3ZF M75351 poate foi folosită în orice sistem de supraveghere analogic. Utilizatorul poate alege unul dintre standardele video HD-TVI, HD-CVI, AHD, sau CVBS (ANALOG) prin apăsarea microswitch-ului montat pe cablul camerei. Rezoluția de funcționare a camerei este de 5 MP (dar poate fi setată și ca 4MP sau 2MP pentru DVRuri mai vechi). Mulțumită sensitivității senzorului de imagine (0.01 lx) și a iluminatorului EXIR 2.0 incorporat cu acoperire de max. 40 m, imaginile video furnizate de cameră sunt de bună calitate chiar și în condiții de iluminare slabă.

UPS CyberPower PR1500ERT2U N9716 oferă protecție avansată pentru dispozitive precum servere de mare importanță, echipamente de telecomunicații și echipamente VoIP și alte echipamente cheie. UPS-ul cu topologie AVR (Automatic Voltage Regulation) stabilizează tensiunea de intrare neregulată AC și asigură protecție la supratensiune. Valul sinusoidal pur la ieșire oferă compatibilitate cu orice tip de echipament alimentat electric. Afișajul LCD multifuncțional este foarte util pentru configurarea și controlul ușor al UPS-ului. Afișajul este rotativ, ceea ce permite poziționarea în cazul montajului UPS-ului în poziție verticală sau orizontală.
Camera IP Vimtag CP3 K1579 este o cameră IP / Wi-Fi ideală pentru utilizarea la domiciliu ca dispozitiv de supraveghere. Rezoluția de 4 MP a camerei vă va permite să înregistrați toate detaliile; datorită controlului PTZ de la distanță, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la poziționarea camerei în cel mai bun loc. Folosind aplicația dedicată, puteți schimba câmpul vizual, capturând întreaga cameră cu o singură cameră. Acest model poate funcționa atât în timpul zilei, cât și în timpul nopții, datorită iluminatului integrat cu infraroșu. Difuzorul încorporat și microfonul vă permit să utilizați funcția audio bidirecțională.
Merită citit:
Utilizarea unei cutii de distribuţie a fibrelor optice. Imaginile de mai jos prezintă aplicatia practică a unei cutii de distribuție a fibrelor optice L51340 (cu cost redus) ca modul RACK. În cadru, opt din cele 12 fibre ale cablului universal L76012 au fost terminate, cu ajutorul pigtail-urilor L3551 și cuplelor L4211. Adaptoarele sunt montate pe un panou frontal, folosind șuruburile incluse ...
>>>detalii

Cutiile de distribuție a fibrelor optice ULTIMODE RPU-324 L51340 și L51320 sunt perfecte pentru interconectarea cablurilor optice
Aparat de sudat fibră optică Signal Fire AI-8 (cu trusă de unelte)
 
George Popescu
Consiliere clienţi
ABONARE
Dacă doriţi să primiţi Săptămânalul Dipol prin email, introduceţi adresa:
 
 
DIN EDIŢIILE ANTERIOARE
ARHIVĂ ŞTIRI
PREŢ BUN
Nou în bibliotecă
RECOMANDĂRI
 
Regulamentul | Garanție | Reclamaţii | Download
| Cookies | Politica de confidentialitate Toate drepturile rezervate © 1996-2024 DIPOL sp.j.