Săptămânal DIPOL - TV și SAT TV, CCTV, WLAN

Nr. 26/2019 (9 sept. 2019)

Robot cu aspect uman pe stația spațială.

Nava spațială rusă fără pilot Soyuz MS-14, care transporta robotul umanoid Fedora la bord, a andocat la bordul stației spațiale internaționale. Acesta este primul robot rus creat pentru a lucra în spațiu. Nava a ajuns exact pe 26 august, la ora 17:08 - a fost a doua încercare de a andoca, deoarece cu două zile mai devreme sistemul de ghidare autonomă a eșuat.
De asemenea, misiunea și-a propus să testeze nava fără pilot Soyuz MS-14 împreună cu noua rachetă de lansare Soyuz-2.1a. Nava poate depozita 670 kg de marfă - echipamente științifice și medicale, precum și produse alimentare, medicamente și obiecte de igienă personală pentru echipajul Stației Spațiale Internaționale.

Robotul rus la ISS
Desigur, cea mai importantă încărcătură fost Fedor (Final Experimental Demonstration Object Research), adică robotul Skybot F-850. Robotul are 180 cm înălțime și cântărește 160 kg. Fedor poate fi controlat manual de astronauții care se află în stația spațială. Astronautul „responsabil” trebuie să-și pună un exoscheleton , echipat cu senzori speciali, datorită cărora mașina va imita mișcările operatorului.
În viitor, roboți precum Skybot F-850 vor îndeplini cele mai dificile misiuni în timpul iesirilor în spațiu. De menționat că acesta nu este primul robot umanoid din spațiu. Anterior, NASA a trimis Robonaut 2 (2011), iar Japonia a trimis Kirobo (2013).

DIPOL la târgul ENERGETAB 2019.

Cel de-al 32-lea târg internațional de energie electrică Bielsko-Biała ENERGETAB 2019 a avut 695 de expozanți din peste o duzină de țări europene și asiatice. Va fi cea mai mare întâlnire de producători și importatori de echipamente utilizate în diverse industrii. Vă invităm să vizitați standul nostru, unde veți putea afla cele mai noi soluții în domeniul sistemelor de joasă tensiune și optice, de la supraveghere video, distribuție de semnale TV prin satelit și TV, până la echipamente industriale de rețea IP. Toată lumea poate experimenta o „întâlnire cu cel de-al treilea tip” cu robotul nostru Singing și poate participa la campionatul de compresie si sertizare conectori RF .

Câteva componente ale ofertei noastre la târg:
  • Camere bispectrale Hikvision
  • Stații video Hikvision IP de a doua generație
  • Noul Signal Fire AI-9
  • Soluții pentru injectarea semnalului video de la camerele CCTV la sistemele CATV
  • Transmiterea semnalului HDMI prin cabluri torsadate
  • Switch-uri industriale rezistente la temperaturi extreme

Modulatoare DVB-T cu suport HDCP.


HDCP (High-bandwidth Digital Content Protection) este o formă de protecție a copiilor digitale dezvoltată de Intel Corporation pentru a preveni copierea conținutului digital audio și video. Acest protocol este conceput pentru a proteja drepturile de autor pentru fișierele multimedia, oferind codarea conținutului de înaltă definiție, de ex. Blu-Ray și protejarea conținutului de la fiecare etapă a transmisiei. Producătorii care participă la program plătesc taxe anuale și variabile, în funcție de numărul de dispozitive fabricate.

Modulator HDMI la DVB-T Terra MHD001P (compatibil HDCP)
Modulator DVB-T Signal-420 (intrare HDMI, HDCP)
Modulator TERRA MHD001P
R86103
Modulator SIGNAL-420
R86700
Modulator HDMI - COFDM (DVB-T): WS-7992 (2 canale)
Modulator DVB-T Signal-420 (intrare HDMI, HDCP)
Modulator 2 canale HDMI-COFDM (DVB-T)
WS-7992 R86702
Modulator 4 canale HDMI-COFDM (DVB-T)
WS-7990 R86704
Modulatoarele digitale semnalele HDMI sub forma de canale DVB-T COFDM sau fluxuri IP. Datorită suportului complet al protocolului HDCP, modulatoarele comercializate de DIPOL pot distribui orice conținut de înaltă calitate furnizat prin intermediul intrărilor (HDMI). Semnalul (sursele) sursă poate proveni de la playere multimedia, DVR-uri, playere Blu-ray, PC-uri, STB-uri etc. Semnalul RF de ieșire sub forma multiplexurilor DVB-T poate fi distribuit prin cabluri coaxiale tipice RF utilizate în sistemele CATV și să fie primite de mai multe televizoare DVB-T conectate la rețeaua de distribuție. Semnalul în standard IP sub formă de fluxuri multimedia poate fi distribuit în rețele Ethernet sau wireless.
Modulatoarele ce nu au implementat acest protocol, în ciuda compatibilității conectorilor, pot bloca complet transmisia conținutului, sau pot limita parametrii semnalului de ieșire la o rezoluție și calitate mai mică.

Transmiterea semnalului HDMI și USB pe distanțe de până la 40 km.

Convertorul HDMI la IP“Signal-HD H3613” permite utilizatorului să conecteze o sursă cu conținut HD (până la 100 m) la televizor / monitor compatibil HD, folosind un cablu CAT5e / 6. Porturile USB ale unităților situate pe ambele capete ale linkului permit, de asemenea, controlul de la distanță, de ex. un DVR / NVR, cu mouse sau tastatură. Cu o astfel de soluție, aparatul de înregistrare poate fi plasat într-o cameră securizată și operat din orice altă cameră, cu monitorul și mouse-ul pe birou. Până în prezent, o soluție similară impunea utilizarea unui computer, iar DVR-ul trebuia conectat la rețeaua LAN.
În mod normal, lungimea maximă a cablului UTP într-o rețea Ethernet nu poate depăși 100 de metri. Cu toate acestea, există metode simple care ajută la depășirea acestei bariere. Prima metodă este utilizarea switch ; cu această soluție, distanța maximă poate fi crescută la 200 m. A doua metodă asigură o creștere enormă a maximului - cu ajutorul convertoarelor media aria poate fi extinsă până la 40 km!

Extender HDMI+ USB over IP Signal (100m, UTP, multicast)Extender HDMI+ USB over IP Signal (100m, UTP, multicast)Media convertor M-403M (doua fibre SM, max. 40 km)
Utilizarea media-convertoarelor L11041 permite extindera razei
în transmiterea semnalelor HDMI și USB

Întreținerea sistemelor de fibre optice .

Patchpanel-urile de fibre optice, spre deosebire de panourile dedicate terminării cablurilor coaxiale sau a altor cabluri, au găuri pentru montarea adaptoarelor optice. Cele mai comune panouri frontale includ modele cu 12 și 24 de deschideri.
Panou frontal ULTIMODE P-24SC-DUPLEX (1U, 24 x spaţiu cuple SC duplex)
Panou frontal ULTIMODE P-24SC-DUPLEX L5544
De obicei, numărul de găuri este mai mare decât nevoile reale. Unii instalatori decid să instaleze adaptoare în toate deschiderile, în ciuda faptului că unele dintre ele nu vor fi utilizate. Soluția mai economică și, de asemenea, mai convenabilă din perspectiva întreținerii viitoare a sistemului este posibilă prin utilizarea unor blank-uri dedicate. Cu această soluție, tehnicianul vede porturile active la prima vedere.
Dop SC simplex pentru ODF
Dop SC Duplex pentru ODF
L5502:Dop SC simplex pentru ODF
L5503: Dop SC duplex pentru ODF
Unii instalatori lasă găurile neutilizate goale;acest lucru înseamnă o modalitate mai ușoară de introducere a prafului și murdăriei în sistem. Poluarea crește probabilitatea deteriorării parametrilor de conectare în timpul operațiunilor .

Cum să copiați înregistrările de pe un hard disk WD Purple.

Înregistrărilor importante stocate pe hard disk-ul unui DVR li se pot face copii; pentru hard disk-urile WD Purple, o versiune gratuită dedicată a Acronis True Image WD Edition este disponibilă. Programul permite utilizatorului să efectueze rapid și rapid o copiere (clonare) a unui hard disk. Acronis True Image WD Edition funcționează pe sistemele de operare Windows XP SP3, Windows 7 SP1, Windows 8 / 8.1 și Windows 10.
Calculatorul trebuie să aibă cel puțin un hard disk WD pentru a permite utilizatorului să instaleze și să ruleze Acronis True Image WD Edition.

Software-ul WD Acronis True Image WD Edition

Produse noi în oferta Dipol

Bobină de lansare singlemode 150 m(în cutie, SC/PC - SC/APC) Bobină de lansare de fibra optică pentru măsurători cu echipamente tip OTDR în sisteme de cablare cu fibră optică. Fibra singlemode (G.652D) de 150 m permite efectuarea măsurătorilor cu impulsuri de durată scurtă și medie. Fibra este terminată la un capăt cu conector SC/APC și la celălalt cu SC/PC, putând fi astfel folosită în mai multe sisteme fără adaptori adiționali direct cu reflectometrul Grandway FHO-3000-D26 L5828.
Camera Hikvision DS-2CD2045FWD-I K17594B este dedicată sistemelor IP CCTV. Camera este echipată cu un senzor CMOS de 1 / 2.5 "cu rezoluție de 4 MP și cu iluminare IR, asigurând o calitate bună a imaginii fără o lumină vizibilă până la 30 m. oObiectivul integrat de 2.8 mm are un unghi de vizualizare de 109° , iar carcasa cu un grad de protectie IP67 protejează camera împotriva condițiilor meteorologice nefavorabile. Camera poate fi alimentată cu o sursă de alimentare de 12 V sau PoE (802.3af).
Cutie simetrizator pentru antene Dipol
Cutie pentru antene DIPOL E9315 este utilizată pentru antene DIPOL;protejează un balun sau un preamplificator plasat în interior.

Merită citit:

Gestionarea cozii la casele de marcat din supermarket. Gestionarea corespunzătoare a cozilor la casele de marcat din supermarket este extrem de importantă atât din punct de vedere al clienților, cât și al magazinului. . Aceasta monitorizare reduce la minimum timpul de așteptare și optimizează utilizarea punctelor de checkout. Camera DS-2CD7126G0 / L-IZS din seria DeepinView de la Hinvision are o funcție de gestionare a cozii și poate fi utilizată pentru a implementa acest tip de proiecte ... >>> mai multe
Gestionarea cozii la casele de supermarket cu utilizarea camerelor DS-2CD7126G0 / L-IZS.
După ce numărul de persoane dintr-o zonă depășește un anume prag, camera înștiințează personalul.

RACK board - sistem de montaj vertical în cabinete RACK
Sistem de montare verticală în dulapuri RACK de 19 "