COŞUL MEU
Coşul este gol

SUPORT TEHNIC

Newsletter

Săptămânal DIPOL - TV și televiziune prin satelit, CCTV, WLAN
Nr. 6/2019 (11 februarie 2019)
Testele finale ale unui taxi aerian. Compania Airbus a început testarea unui taxi aerian, cu patru pasageri numit CityAirbus, într-o fabrică de elicoptere din Donauworth, sudul Germaniei. Prototipul ,care seamănă cu o dronă mare este echipat cu opt motoare Siemens (sisteme de acționare electrice cu o putere maximă de 200 kW). Testele vor consta, în principal, în decolări scurte și aterizări. Apoi, prototipul va face zboruri mai lungi și mai lungi. CityAirbus va putea să decoleze și să aterizeze vertical și să manevreze în toate direcțiile.
Prototipul CityAirbus
(sursă: bloomberg.com)
Zborurile de probă ale CityAirbus vor fi efectuate fără pilot, deoarece compania se concentrează pe autonomia completă a aeronavei. În funcție de legislația aplicabilă într-o anumită țară, Airbus ia în considerare și opțiunea de trei pasageri și un pilot. Principala ipoteză este că taxiul poate transporta până la 4 pasageri, cu o viteză de până la 120 km / h. Taxiurile vor zbura inițial pe rute fixe. Boeing-ul american lucrează de asemenea la un prototip de taxi de zbor fără pilot, care a efectuat deja primele teste. AirbusCity, potrivit producătorilor, este de așteptat să intre pe piață până în 2023.
Amplificatoare de bandă largă în sistemele CATV.Amplificatoarele de bandă largă sunt necesare în sistemele CATV, pentru a îmbunătăţi/distribui semnalul antenei către componentele pasive ale rețelelei ; ele compensează atenuările cauzate de componentele ce fac distributia semnalului . În funcție de necesități, programul de instalare poate selecta numai modele cu traiectorie orizontală sau amplificatoare echipate și cu calea / canalul de întoarcere (necesare pentru furnizarea serviciilor Triple Play - TV, Internet, telefon).
Produsele companiei TERRA se bucură de un înalt nivel de încredere în rândul instalatorilor. Parametrii reali sunt adesea mai buni decât cei prevăzuți în fișele tehnice. Utilizarea tehnologiei moderne și a tehnologiei informației permite companiei să măsoare precis parametrii de lucru ai echipamentelor și să controleze calitatea produselor.
Tabelul de mai jos prezintă patru modele populare de amplificatoare de bandă largă TERRA utilizate în rețelele de televiziune prin cablu.
NumeHS-200HA-210HA-131LHSA-001R6
    R82320
CodR82309R82305R82304R82320
Frecvență(s) [MHz]47-422
470-862
47-86288-7905-65
87-862
950-2400
Nivel max. ieșire[dBμV]118/120107106115
Câștig canal tur  [dB]43-49/49-56363614-28/18-25
Canal retur 
Câștig canal retur [dB]----4
Filtru LTE NONODANO
DIPOL vinde produsele TERRA din 1996.
E-mailuri de alarmare de la dispozitivele Hikvision prin contul Gmail.E-mailurile oferă o modalitate convenabilă de a informa utilizatorul (utilizatorii) unui sistem de supraveghere video cu privire la evenimente și excepții. Pentru a activa notificările prin e-mail, este necesar să:
  • stabilirea conexiunii corecte a dispozitivului la Internet (o problemă frecventă este ignorarea setărilor gateway-ului și serverului DNS),
  • configurați contul de e-mail,
Adresa serverului SMTP și numărul portului SMTP vor fi necesare pentru completarea câmpurilor relevante din submeniul de e-mail al dispozitivului Hikvision (vezi imaginea de mai jos).
Pentru a utiliza contul Gmail, este necesar să modificați Security setările, permițând accesul la aplicații mai puțin securizate. Problema constă în incompatibilitatea standardelor de criptare. Deoarece modificarea setărilor poate avea un impact negativ asupra securității, recomandăm crearea unui cont suplimentar numai pentru trimiterea de e-mailuri de pe dispozitiv.
  • configurați serviciul de e-mail al echipamentului.
Exemplu de configurare a trimiterii de e-mailuri de pe un dispozitiv Hikvision prin Gmail.
Încărcarea listelor cu plăcute de înmatriculare pe camera DS-2CD4A26FWD-IZS / P. Camera DS-2CD4A26FWD-IZS / P K17893 (2.8 - 12 mm) sau K17894 (8 - 32 mm), dedicată recunoașterii plăcuței de înmatriculare, poate fi utilizată pentru controlul accesului intr-o zonă restricționată, fără a fi nevoie de un DVR.
Cameră IP LPR Hikvision DS-2CD4A26FWD-IZS/P (2MP, 2.8-12mm MOTOZOOM, 0.0027 lx, IR 50m, WDR (120dB) IP67)
Camera DS-2CD4A26FWD-IZS / P K17893 sau K17894 poate funcționa autonom
și poate fi utilizată pentru controlul accesului intr-o zonă restricționată.
Camera poate stoca până la 2048 numere de înmatriculare.
În cazul operațiunii autonome, este necesar importul listei cu plăcuțe de înmatriculare "alb" (permis) și "negru" (interzis). În modul autonom, lista poate avea până la 2048 de înregistrari. O astfel de soluție poate automatiza complet controlul accesului. Instalatorul / Administratorul poate să editeze lista după conectarea la cameră și să acceseze submeniul Configurare -> Trafic rutier -> Listă neagră și albă . Fisierul Export permite utilizatorului să exporte lista curentă (cu extensia * .xls) pe un computer (pentru a o salva pe un HDD). Este posibil să se schimbe și să se introducă datele corespunzătoare în fiecare trei celule ale fiecărui rând din listă:
  • N.O. - număr de ordine,
  • Plate Num - vehicle license number,
  • Group (0 - black list, 1 - white list).
Vizualizarea ferestrei de import al listei alb-negru
din camera K17893 / K17894
Fereastra cu lista editabilă de plăcuțe de înmatriculare
După actualizarea și salvarea listei, este necesar să mergeți din nou la submeniul Configurație -> Trafic rutier -> Listă neagră și albă . Următorul pas este să faceți clic pe butonul Răsfoiți și să indicați locația fișierului salvat, apoi să faceți clic pe butonul Import pentru a transfera fișierul în cameră. Ultimul pas al procedurii de configurare va fi efectuat în meniul Configuration -> Road Traffic -> Detection Configuration (activarea recunoașterii plăcuței de înmatriculare, selectarea zonei de detectare, activarea unui program orar de acces, alegerea unei optiuni alarma/acces la apariția unei mașini listate în alb sau negru ).
Avantajele utilizării patch panel-urilor de fibră optică. Patch panel-urile optice, spre deosebire de patch panel-urile dedicate cablurilor coaxiale sau a altor cabluri, au găuri pentru montarea cuplelor optice utile instalării unui sistem.Cele mai comune panouri frontale includ modele cudeschideri pentru 12 sau 24 de cuple.
Panou frontal ULTIMODE P-24SC-DUPLEX L5544
De obicei, numărul deschiderilor destinat cuplelor F.O. este mai mare decât necesitățile reale. Unii instalatori decid să instaleze adaptoare în toate deschiderile, în ciuda faptului că unele dintre ele nu vor fi utilizate. Soluția mai economică și mai convenabilă din perspectiva întreținerii viitoare a sistemului este posibilă prin utilizarea unor dopuri dedicate. Cu această soluție, tehnicianul vede porturile active la prima vedere.
Dop SC simplex pentru ODF
Dop SC Duplex pentru ODF
L5502 – plug simplu
L5503 - plug duplex
Unii instalatori lasă deschiderile neutilizate goale; aceasta înseamnă o cale mai ușoară de a introduce praf și murdărie în sistem. Poluarea crește probabilitatea deteriorării parametrilor de conectare în timpul operațiilor de comutare în viitor.
Cel mai popular AP-EAPAccess Point-ul dual band TP-Link EAP este o soluție flexibilă, ușor de instalat şi sigură pentru rețelele wireless de clasă business. Acesta poate fi montat cu ușurință pe perete sau pe tavan. Configurația si controlul WLAN sunt simplificate prin software-ul de administrare centralizată. Echipamentele TP-Link din gama EAP au funcții de captive-portal și gestionare automată a interfețelor wireless, făcându-le ideale pentru medii ce presupun trafic intens precum hoteluri, campusuri, mall-uri și clădiri de birouri. TP Link EAP225 este un dispozitiv dual-band ce funcționează în frecvențele 2.4 GHz și 5 GHz.
TP-LINK EAP225 N2567 este în prezent cel mai bine vândut articol din categoria acces point-urilor pentru aplicațiile de business. Dispozitivul dual-band (2,4 GHz și 5 GHz) poate oferi conectivitate de mare viteză de până la 450 + 867 Mbps (funcționând în paralel în ambele benzi în standardul 802.11ac).
Access point TP-LINK EAP225 (dual-band, 802.3ac, PoE 802.3af)
Access point TP-LINK EAP225 (dual-band, 802.3ac, PoE 802.3af)
N2567
Produse noi în oferta Dipol
===Modul SFP + Ultimode 10Gbit / s BiDi (singlemod, 1270nm / 1330nm, 20 km) L1430 convertește semnalele electrice la standardele de transmisie optică și invers. Modulul suportă rate de date de până la 10 Gbit / s printr-o singură fibră (transmisie BiDi / WDM). Distanța maximă de transmisie este de 20 km.
Switch PoE ULTIPOWER 0064afat N29978 este un dispozitiv desktop care permite o transmisie ușoară a datelor în rețele Ethernet 10/100 Mbps. Cele șase porturi RJ45 suportă funcția de auto-negociere, dintre care patru oferă alimentare prin cablul de date (funcția PoE). Switch-ul detectează automat dispozitive PD compatibile cu standardul IEEE 802.3af sau IEEE 802.3at și le furnizează alimentare. Această caracteristică permite utilizatorului să extindă acoperirea rețelei în zone în care nu există acces la linii de alimentare / ieșiri de curent alternativ și să utilizeze puncte de acces, camere IP, telefoane IP etc. Consumul total de energie al dispozitivelor PoE conectate nu poate depăși 65 W .
Camera compactă IP Hikvision DS-2CD2145FWD-I K17295 este dedicată sistemelor IP CCTV profesionale. Camera compactă a fost echipată cu senzor CMOS de 4 MP 1 / 2.8 "de înaltă calitate, oferind o acoperire video perfectă chiar și în condiții de lumină scăzută. De asemenea, împreună cu iluminatorul IR cu o rază de acțiune de până la 30 m, realizat în tehnologia Exir 2.0, Lentilele integrate de 2.8 mm au un unghi de vizualizare de 109 °, carcasa IP67 protejeaza electronica impotriva conditiilor meteorologice nefavorabile Camera poate fi alimentata cu o sursa de 12 Vcc sau prin optiunea PoE (802.3af).
Merită citit:
Securitatea cibernetică on-line. Practic fiecare DVR și fiecare cameră IP are un conector care permite conectarea la Internet. Datorită acestei conexiuni, utilizatorii pot configura echipamentele, previzualizează imagini live, pot reda înregistrări. Cu toate acestea, orice dispozitiv conectat la Internet este expus atacurilor cibernetice ;pentru a minimiza riscul, instalatorii sistemelor ar trebui să respecte regulile pentru construirea unui sistem securizat... >>>more
Arhitectura accesului de la distanță la dispozitivele CCTV prin serviciul cloud Hik-Connect
 
George Popescu
Consiliere clienţi
ABONARE
Dacă doriţi să primiţi Săptămânalul Dipol prin email, introduceţi adresa:
 
 
DIN EDIŢIILE ANTERIOARE
ARHIVĂ ŞTIRI
PREŢ BUN
Nou în bibliotecă
RECOMANDĂRI
 
Regulamentul | Garanție | Reclamaţii | Download
| Cookies | Politica de confidentialitate Toate drepturile rezervate © 1996-2024 DIPOL sp.j.