COŞUL MEU
Coşul este gol

SUPORT TEHNIC

Newsletter

Săptămânal DIPOL - TV și televiziune prin satelit, CCTV, WLAN
Nr. 15/2019 (15 Aprilie , 2019)
Prima rețea 5G cu acoperire națională.
Toată lumea se poate conecta acum la rețeaua 5G din Coreea de Sud. Această ultimă generație de sisteme wireless de transmisie a datelor este oferită de cele mai mari trei companii de telecomunicații din țară: SK Telecom, KT și LG Uplus. Debutul serviciului a fost sincronizat cu lansarea Samsung Galaxy S10 5G, primul smartphone sud-coreean care suportă 5G.

Rețeaua 5G este succesorul 4G, iar cel mai mare avantaj al său este viteza ridicată de transmisie a datelor (download de până la 20 Gbps, upload de până la 10 Gbps, dar această prim pot atinge viteze puțin mai mici).
Trecerea la noua tehnologie implică necesitatea instalării unor noi stații de bază (se știe că SK Telekom a lansat 35.000 de stații), iar costul unei astfel de operațiuni este estimat la sute de milioane de dolari. În Coreea ,țară cunoscută pentru nivelul său tehnic ridicat, o rețea rapidă este o condiție pentru dezvoltarea ulterioară, motiv pentru care adaptarea clienților și rambursarea cheltuielilor rezultate ar trebui să fie rapidă. Cel mai mare operator sud-coreean prezice că până la sfârșitul acestui an un milion de abonați se vor alătura rețelei sale 5G. O mare parte a conexiunilor vor fi utilizată de dispozitivele autonome. Capacitatea ridicată a rețelei și latența redusă sunt esențiale pentru dezvoltarea aplicațiilor modern ( cum ar fi pt. autoturismele și dispozitivele I.o.T. Același lucru se aplică și soluțiilor legate de inteligența artificială și realitate virtuală, furnizate ca servicii de rețea.
DIPOL este acum și în Gdańsk Rețeaua de vânzări DIPOL a fost extinsă cu noul magazin din Gdańsk, strada
Trakt Świętego Wojciecha 3. Dipol 57 este un angrosist specializat pentru instalatorii de sisteme CATV, rețele LAN / WLAN și sisteme CCTV. Magazinul angro oferă întreaga gamă de produse oferite de DIPOL, împreună cu suport tehnic și de instruire, precum și consultanță în proiectare. Clienții obișnuiți beneficiază de reduceri atractive. Vă invităm de luni până vineri între orele 8:00 și 16:00 CET.
Începând cu 1 aprilie 2019, lanțul de distribuitori ai DIPOL a fost extins cu un magazin nou în Gdańsk
Adrese, numere de telefon, harta
Din aprilie 2019, produsele oferite de DIPOL sunt disponibile în 11 magazine en-gros autorizate în Polonia
Măsurarea raportului de eroare a modulației (MER) a semnalelor DVB-T. Din punct de vedere practic, MER transmite informații despre nivelul și tipul de zgomot care interferează cu semnalul digital (zgomot de fază, zgomot de amplitudine etc.). MER poate fi tratată ca o măsură a distanței semnalului recepționat la efectul "digital cliff" (un salt brusc de la o recepție normală la o lipsă totală de conținut). Fără cunoașterea acestui parametru, instalatorul antenei nu poate garanta o recepție stabilă în condiții meteorologice nefavorabile sau în alte situații în care semnalul poate fluctua (de exemplu, interferat de un camion care trece). Valorile recomandate și minime ale MER necesare pentru recepția corespunzătoare depind de tehnica de modulare. În cazul modulației 64-QAM, acestea sunt de 31 dB și respectiv 26 dB.
Analizator de semnal DVB-T: Digiair PRO
Analizorul R10514 DVB-T / T2 poate măsura parametrul MER
Pentru a înțelege cu adevărat importanța măsurării parametrului MER, este necesar să explicăm fenomenul așa-numitei stânci digitale. În cazul unui semnal digital, limita dintre o calitate ideală a imaginii și pierderea recepției este foarte mică. În DVB-T, la fel ca și în cazul altor transmisiuni digitale, trebuie să facem față acestui efect. Semnalul la limită este motivul pentru care imaginea pare să înghețe sau să apară ca un mozaic. MER recomandat de peste 31 dB oferă o mare marjă de siguranță, eliminând practic riscul întreruperilor accidentale cauzate de diferiți factori de interferență.
Monitorizarea unui bloc de apartamente cu ajutorul camerelor Hikvision EasyIP 2.0plus. Figura următoare prezintă conceptul unui sistem de monitorizare video care acoperă o clădire, pe baza camerelor IP și NVR Hikvision din seria EasyIP 2.0plus . Zona exterioară din jurul clădirii este monitorizată de opt camere IP DS-2CD2043G0-I K17635 cu rezoluție de 4 MP și lentilă de 2,8 mm cu unghi de vizualizare de 98 °. În interiorul clădirii există patru camere IP DS-2CD2123G0-I K17321 cu rezoluție de 2 MP, echipate cu lentile de 2,8 mm cu un unghi de vizualizare de 114 °. Ambele modele ale camerelor au iluminatoare IR cu o rază de acțiune de până la 30 m, realizate în tehnologia EXIR, care asigură o iluminare uniformă a scenei pe timp de noapte. Amplasarea camerelor permite o bună identificare a oricăror potențiali vandali ,care ar putea distruge fațada clădirii.
Camerele sunt alimentate și conectate la NVR prin intermediul switc-ului PoE de 16 porturi N29986. Camerele din seria EasyIP 2.0plus suportă compresie video H265 +, H.265, H.264 +, H.264. Cu ajutorul a două hard discuri de 3 TB, de ex. M89285, împreună cu compresia video H.265 și modul de înregistrare continuă la 25 fps pentru fiecare cameră, timpul de păstrare a datelor este de 15 zile.

Cameră dome Hikvision DS-2CD2123G0-I (2MP, 2.8mm, 0.028 lx, IR max 30m, WDR, IK10, H.265/H.264)HDD WD PURPLE WD30PURX 3TB (3.5, SATA3/600, 64MB)Router wireless TP-Link TL-WR940N (802.11n/450Mbps, 3T3R MIMO, 4xLAN, 1xWAN)Camera IP compactă Hikvision DS-2CD2043G0-I (4MP, 2.8mm, 0.018 lx, IR max. 30m, H.265/H.264)NVR 4K Hikvision DS-7616NI-K2 (16ch, 160Mbps, 2xSATA, Alarmă IN/OUT, H.265/H.264)Monitor LCD 22inch AG NEOVO SC-22Switch PoE ULTIPOWER 2216af (16xRJ45/PoE-802.3af, 2xRJ45-GbE/2xSFP)
Schema sistemului IP CCTV bazat pe dispozitive Hikvision într-un bloc de locuinte
Fluxurile video de la camerele video sunt înregistrate cu NVR-ul DS-7616NI-K2 K22165. Imaginile pot fi vizualizate local și redate pe monitorul M3022. În plus, după conectarea NVR-ului la Internet prin routerul N3259, accesul la sistem este posibil prin Wi-Fi și prin Internet (port-forwarding sau folosind soluția cloud). Cablajul se bazează pe cablul E1408.
Protejarea rețelelor wireless de fulger.(1) AP-urile wireless, amplificatoarele GSM / repetoarele etc. trebuie protejate împotriva efectelor trăsnetului . În timpul furtunilor, dispozitivele electronice sunt foarte vulnerabile. Riscul de supratensiune cauzat de unda electromagnetică de scurtă durată (puls electromagnetic) ce însoţeşte o descărcare electrică naturală (fulger), denumită LEMP şi poate produce defecţiuni chiar şi la mare distanţă (mai mult de 1.5 km de locul în care a lovit trăsnetul).
Protecţia trebuie împământată prin clema de prindere cu un conductor de impedanţă scăzută. Pentru a evita supratensiunile, dispozitivul se va conecta la o împământare (de sub 4 ohm), prin înşurubare sau lipire. Ca împământare nu poate fi folosit paratrăsnetul, turnul pe care este montată antena sau o conductă oarecare (mai ales nu cea de gaz!)
Protecţie supratensiuni RF: TRANS-DATA 900-2500MHz
Protecţie supratensiuni RF: TRANS-DATA 900-2500MHz Cod: A6815
Accesul criptat la dispozitivele Hikvision. Când se conectează la un dispozitiv CCTV printr-un browser web, un dispozitiv aflat în rețeaua locală poate să asculte datele transmise, inclusiv datele de conectare și parola , aceasta se numește atac "man-in-the-middle"(om-în-mijloc). Modul securizat furnizat de protocolul HTTPS, care este o adaptare a protocolului HTTP standard pentru comunicarea securizată pe o rețea de calculatoare, implică criptarea prin Transport Layer Security (TLS), mărind în mod eficient nivelul de securitate.
Protocolul HTTPS poate fi activat în secțiunea de setări avansate a rețelei. Utilizatorul poate crea un certificat auto-semnat sau poate instala un certificat semnat de o autoritate de certificare acreditată.

Conexiunile HTTPS trebuie activate în setările de rețea. Portul implicit de comunicații este 443. Certificatul semnat poate fi generat pe echipament, sau utilizatorul poate instala un certificat semnat de o autoritate de certificare (CA). În cazul certificatului cu semnătură generată de echipament, browserul va comunica cu conexiunea printr-o adresă de internet nesigură. În schimb, certificatul semnat de către o organizație de certificare se plătește.
Noile cutii rackabile ULTIMODE, de distribuție a fibrelor optice.Organizarea cablurilor de fibră optică în dulapurile RACK este o soluție adesea utilizată în rețelele optice. DIPOL oferă noi cutii de distribuție RACK (economice), permițând montarea a până la 24 de fibre/cutie. ULTIMODE RPU-324 L51320 este o unitate de 1U cu trei module frontale, fiecare avand locasuri pentru opt adaptoare SC simplex (sau duplex LC). Accesorii suplimentare pot fi achiziționate separat: panoul frontal L51321 cu orificii pentru opt adaptoare duplex SC, panoul frontal gol L51322 care protejează cadrul împotriva prafului etc. Versiunea neagră a ramei de distribuție este disponibilă cu codul L51340.
ODF modular ULTIMODE RPU-324 (24x SC simplex, GRI)
Cutie de distribuție a fibrelor optice ULTIMODE RPU-324 (24x SC simplex, GRI) L51320
Distinguishing features of the new distribution frames:
  • Trei module simplex 8x SC (module opționale disponibile)
  • Panoul frontal este fixat cu șuruburi Allen
  • Fiecare set include tava de montaj pentru până la 32 de racorduri
  • Posibilitatea de a găzdui două cutii de distribuţie optică
  • 4 deschideri pentru cabluri
  • Pot fi trase in exterior
  • Sunt incluse șuruburi de montaj
Produse noi în oferta Dipol
AP NanoStation LOCOM2 (8.5dBi 2.4GHz 1xLAN PoE)
Access Point Ubiquiti airMAX NanoStation Loco M2 N2516 este o soluție integrată pentru construirea de legaturi WI-FI care funcționează în banda de 2,4 GHz cu utilizarea standardului 802.11n MIMO 2x2. Datorită unei construcții unice, NanoStation Loco M2 oferă performanțe de neegalat într-un astfel de dispozitiv compact. Carcasa din plastic rezistent la UV este rezistentă chiar și la cele mai severe condiții meteorologice. Dispozitivul are protecție integrată la supratensiune.
Distribuitor alimentare cu sursă ZR12-100/LZ-8P (12VDC, 8x1A)
Distribuitor alimentare cu sursă ZR12-100/LZ-8P (12VDC, 8x1A)M18508 este un distribuitor alimentare cu sursă rackabil. Echipamentul oferă tensiune de ieșire de 12 Vcc disponibilă la 8 iesiri fiecare cu o capacitate de 1 A. Fiecare ieșire este protejată cu o siguranță polimerică și monitorizată cu un LED verde în timpul funcționării.
Cameră IP Hikvision DS-2CD2126G1-I (2MP, 2.8mm, 0.009 lx, IR max. 30m, WDR, IK10, H.265, AcuSense)
Camera IP Hikvision DS-2CD2126G1-I K00413 este dedicat sistemelor IP CCTV profesionale. Camera de plafon a fost echipată cu un senzor CMOS de 2 MP 1 / 2.8 "de înaltă calitate, oferind o acoperire video bună chiar și în condiții de lumină slabă. De asemenea, împreună cu iluminatorul IR cu o rază de acțiune de până la 30 m, camera poate funcționa și în întuneric complet; obiectivul de 2,8 mm integrat are un unghi de vizualizare de 108 ° C ,iar carcasa IP67 protejează componentele împotriva condițiilor meteorologice nefavorabile Camera poate fi alimentată cu o sursă de 12 VDC sau PoE (802.3af) .
Merită citit:
Două sateliți prin intermediul a patru cabluri - Tehnologie Wide Band. Sistemele CATV multiswitch cu LNB quatro care recepționează semnale de la doi sateliți (de exemplu, HotBird 13.0E și Astra 19.2E) trebuie să utilizeze 8 cabluri coaxiale (RG-6). Un LNB de bandă largă (de exemplu, A98222) are două ieșiri (polarizări H și V), iar distribuția semnalelor de la doi sateliți necesită doar patru cabluri coaxiale între LNB-uri și multiswitch-ul corespunzător, reducând la jumătate numărul de cabluri. Cu un singur oscilator local care operează la 10.41 GHz, astfel de LNB oferă o banda de frecvență intermediară mult mai mare (290 ... 2340 MHz) decât LNB-urile convenționale (vechi) ...
>>>detalii
Un exemplu de sistem CATV care distribuie canale satelit în tehnologia dSCR / Unicable,
împreună cu transmisiile terestre amplificate.

Set protecție supratensiuni Signal ZPZ-12 (12 căi, pentru sisteme multiswitch)
Cutie de protecţie la supratensiune - Signal
 
George Popescu
Consiliere clienţi
ABONARE
Dacă doriţi să primiţi Săptămânalul Dipol prin email, introduceţi adresa:
 
 
DIN EDIŢIILE ANTERIOARE
ARHIVĂ ŞTIRI
PREŢ BUN
Nou în bibliotecă
RECOMANDĂRI
 
Regulamentul | Garanție | Reclamaţii | Download
| Cookies | Politica de confidentialitate Toate drepturile rezervate © 1996-2024 DIPOL sp.j.