COŞUL MEU
Coşul este gol

SUPORT TEHNIC

Newsletter

Săptămânal DIPOL - TV și televiziune prin satelit, CCTV, WLAN
Nr. 17/2019 (29 aprilie 2019)
Proiectul Wing - livrare de colete cu ajutorul dronelor.Compania Wing, o filială a companiei Alphabet Inc., a lansat un program-pilot pentru livrarea rapidă a pachetelor mici (alimente proaspete, cafea sau medicamente fără rețetă), cu ajutorul unor drone aeriene. În prezent, serviciul este limitat la suburbiile din nordul Canberrei din Australia, acoperind peste 100 de case. În lunile următoare, zona de servicii va fi extinsă.
Google testează expedierea coletelor de mici dimensiuni cu ajutorul dronelor, din 2014. Dronele sunt supuse unor reglementări legale stricte; pe baza rezultatelor positive obținute, au permisiunea oficială din partea Agenției de Navigație Aeriană din Australia pentru a fi utilizate în scopuri comerciale. Compania Wing, succesorul Google în acest domeniu, recunoaște că locuitorii Australiei au forțat schimbări ,legate de zgomotul pe care îl produc dronele și alte aspecte. După programul pilot din Australia, la mijlocul anului 2019, proiectul va începe și în Finlanda.
Dronele aeriene livrează pachete mici care sunt aruncate în grădina clientului
Analistii de la Proiectul Wing estimeaza ca pana in 2030 dronele vor prelua 4/6 procente din piata , in zonele suburbane. Cerințele de securitate stabilite de agenția australiană CASA interzic dronelor să zboare peste drumurile principale și peste aglomerările urbane.
Aparat de sudat fibră optică Signal Fire AI-8- curățarea electrozilor. Electrozii sunt elemente de operare care necesită înlocuirea periodică. Unul dintre parametrii incluși în fișa tehnică a fiecărei mașini este numărul de suduri care pot fi realizate cu ajutorul unui set de electrozi; această valoare variază, de obicei, între 2000 și 5000 de suduri. De fapt, depinde de condițiile de mediu în care sunt realizate îmbinările, precum și de calibrarea arcului electric. Ca atare , în cazul unui splicer, electrozii ar trebui înlocuiti după 2500 de îmbinări, iar în altul după 4000 de astfel de operațiuni.
Motivul pentru care instalatorul ar trebui să fie interesat de starea electrozilor,( este calitatea unor îmbinări corecte) de obicei, arcul devine prea slab și neregulat, ceea ce duce la o temperatură scăzută și o conexiune slabă a fibrelor. În plus, dacă este nu posibilă efectuarea calibrării manuale a arcului electric, electrozii trebuie curățiți sau înlocuiți.
Splicer-ul Signal Fire AI-8L5870 indică atât numărul total de îmbinări realizate, cât și numărul de îmbinări realizate de perechea de electrozi instalată. În acest caz, splicerul a realizat 1899 de splice și numărul anticipat de îmbinări până la schimbul de electrozi este 1101.
Acest splicer a fost service-at de DIPOL, iar clientul a fost informat despre problemele privind generarea de arc electric în timpul procesului de îmbinare. Chiar și o analiză inițială a stării electrozilor a făcut clar faptul că problema a fost cauzată de electrozi murdari. Electrozii splicer-ului combină murdăria și depozitele care pot cauza probleme cu procesul de îmbinare corectă. În acest caz, electrozii trebuie îndepărtați din splicer (procedura este descrisă în manualul utilizatorului), apoi murdăria trebuie răzuită cu o lamă și în final toți electrozii trebuie curățați cu alcool. În cazul splicerului Signal Fire Ai-8 , întregul proces poate fi efectuat cu ușurință de către utilizatorul echipamentului.
Un electrod care a realizat 1899 de suduri (în stânga).
Același electrod curățat, care arată practic ca nou (în partea dreaptă).
Înregistrarea de back-up în DVR-urile / NVR-urile Hikvision.
Atunci când arhivați înregistrări video de la camerele de supraveghere pe hard-discuri, trebuie să vă amintiți despre riscul de pierdere a datelor din cauza unei defecțiuni a discului. Fiabilitatea HDD-ului depinde de condițiile de lucru, de producator și de model. Se estimează că în modul de funcționare continuă într-o cameră de server (temperatură stabilă, umiditate, praf) rata defecțiunii discurilor nu depășește 5% (date din testele Backblaze). Cu toate acestea, cu cât este mai mare discul, cu atât este mai mare probabilitatea de eșec.
Utilizatorii se pot proteja de astfel de probleme , permițând înregistrarea redundantă. Înregistrarea video este simultan înregistrată pe două hard discuri. Dacă unul dintre ele este deteriorat, înregistrările sunt încă disponibile pe cealalt. Discul de back-up nu trebuie să aibă aceeași capacitate ca și cel principal, deoarece poate fi utilizat numai pentru înregistrarea imaginilor de la camerele "cele mai importante" selectate.
gestionarea HDD pentru înregistrarea redundantă:
redundanța trebuie să fie configurată pentru fiecare cameră "importantă",
inclusiv parametrii de înregistrare
Sistem multiswitch optic / cupru. Unul dintre principalele avantaje ale cablării cu fibră optică în instalațiile CATV este imunitatea totală la supratensiune. Acest fapt, adesea neglijat în multe prezentări, poate fi cel mai important criteriu de selecție. Sistemele CATV, începând cu pozitionarea pe acoperișurile clădirilor, sunt deosebit de vulnerabile la supratensiunile rezultate ale fenomenelor atmosferice. Trebuie subliniat faptul că nu numai dispozitivele incluse în instalația în sine sunt supuse unor supratensiuni, dar în cazuri extreme chiar dispozitivele receptor (decodor/receptor TV sau televizor). Cablul cu fibră optică asigură o izolație excelentă pentru supratensiuni. Aceasta înseamnă că orice supratensiuni induse în vecinătatea antenei se vor opri la emițătorul optic - toate celelalte elemente ale instalației sunt pe deplin protejate.
Cu toate acestea, cel mai important avantaj al sistemelor cu fibră optică este capacitatea de a transmite semnal TV pe distanțe lungi fără a fi nevoie de amplificare. În cazul unui trunchi cu fibră optică, diferitele dimensiuni ale instalațiilor în care vor fi distribuite semnalele nu provoacă probleme tehnice. Semnalele pot fi transmise cu ușurință atât pe sute de metri, cât și pe zeci de kilometri, fără a fi nevoie de echipamente suplimentare. Acest lucru simplifică în mod semnificativ desfășurarea sistemelor de distribuție a semnalelor în clădirile mari. Instalațiile tradiționale, bazate pe cabluri de cupru, permit transmiterea semnalului pe traseul principal pentru câțiva zeci de metri. Această distanță poate fi mărită prin utilizarea amplificatoarelor - deși acest lucru are și anumite limitări (precum și costurile de implementare și de exploatare).
Multiswitch Terra MV-508 (1xSAT+CATV amplificat, 8 ieşiri, telealimentat, CLASS A)Sursa de alimentare PS182F 18V 2A pentru multiswitchuri Terra MS/MSV Sursa de alimentare PS182F 18V 2A pentru multiswitchuri Terra MS/MSV Multiswitch Terra MV-508 (1xSAT+CATV amplificat, 8 ieşiri, telealimentat, CLASS A)Splitter satelit Terra SD-504 (class A)Receptor/LNB optic SAT-IF & DVB-T TVQ 06 QUATROMultiswitch Signal MRP-508 (5-in/8-out)Multiswitch Signal MRP-508 (5-in/8-out)Amplificator CATV de bloc Terra HA-126 (34 dB, max. 117)Receptor/LNB optic SAT-IF & DVB-T TVQ 06 QUATROAmplificator CATV de bloc Terra HA-126 (34 dB, max. 117)Receptor/LNB optic SAT-IF & DVB-T TVQ 06 QUATROReceptor/LNB optic SAT-IF & DVB-T TVC 06 QUADSplitter optic: Opto-Spt2 BOX 2 ieşiri, conectori FC/PCSplitter optic: Opto-Spt2 BOX 2 ieşiri, conectori FC/PCKit LNB optic SAT/DVB-T TOU 232 KITSumator de catarg Terra DC015L (VHFI/II+FM-VHFIII-UHF)Kit LNB optic SAT/DVB-T TOU 232 KITAntenă satelit din oţel TRIAX 100 TD (100cm, gri deschis)Antena TV UIF DIPOL 44/21-60 DVB-T/T2 Tri DigitAntena DAB/DVB-T2 DIPOL-4/5-12 (6-8 dB, 170-230 MHz)
Ideea instalării presupune transmiterea semnalelor RF de la antene prin intermediul legăturilor cu fibră optică la un receptor optic sau (în imagine) un grup de receptoare optice (cu ajutorul splitterelor optice) și apoi, după conversie, distribuția semnalelor electrice prin intermediul multiswitch-urilor și cablurilor coaxiale.
Monitorizare video simplă cu cameră IP Wi-Fi. În viața de zi cu zi există adesea situații în care vrem să verificăm ce se întâmplă în apartament în timpul absenței noastre sau să observăm activitatea copilului într-o altă cameră sau care se joacă în grădina din curte. În astfel de cazuri, nu ar fi rezonabil să se instaleze un sistem de monitorizare profesională. Oricine dorește să construiască un sistem CCTV de înaltă rezoluție de înaltă rezoluție de înaltă rezoluție, poate utiliza camera Hikvision DS-2CD2420F-IW K1717 (camera trebuie să instalată în interior).
Camera IP Hikvision DS-2CD2420F-IW K1717 a fost echipată cu microfon și difuzor, lucru care permite comunicarea bidirecțională. Iluminatorul IR încorporat, cu o rază de acțiune de până la 10 m, asigură vizibilitatea scenelor fără iluminare, iar senzorul PIR poate oferi o mai mare fiabilitate decât detectarea mișcării video, în special în cazul unui mediu cu reflexii, senzorul PIR poate declanșa de ex înregistrarea pe un card de memorie (camera suportă carduri microSD până la 128 GB). Ca răspuns la diverse evenimente, funcțiile de alarmă implementate, cum ar fi detectarea mișcării, trecerea unei linii virtuale sau intruziunea într-o zonă, pot trimite notificări sau pot începe înregistrarea. Camera poate fi alimentată la 12 Vcc sau PoE 802.3af.
Cameră IP Hikvision DS-2CD2420F-IW (2MP, 2.8mm, 0.028 lx, IR max. 10m, WiFi, PoE, PIR, video analytics)
Microfonul și boxa incorporate pot fi folosite pentru videoconferință. Cerințele minime pentru cealaltă parte a conferinței sunt un calculator cu microfon și boxă/căști, capabil de redare de imagini video și de voce prin intermediul unui browser sau a unei aplicații dedicate.
Utilizatorii camerelor IP Hikvision și NVR-urile pot utiliza gratuit serviciul Hik-Connect , care oferă acces la distanță pentru dispozitive în cazul adreselor IP dinamice sau permite utilizarea numelor de domenii în browserele web. Este necesar să creați un cont Hik-Connect și adăugați camera. Serviciul poate fi operat printr-un browser sau aplicații web (pentru un PC și un smartphone).
Camera poate fi conectată fără cablu (Wi-Fi, IEEE802.11 b/g/n) sau printr-un port Ethernet. Utilizarea conexiunii wireless nu este recomandată în cazul sistemelor de supraveghere profesionale, din cauza riscului de interferență și influență a obstacolelor. Conexiunea wireless este convenabilă în cazul monitorizării live și a videoconferințelor.
Cameră IP Hikvision DS-2CD2420F-IW (2MP, 2.8mm, 0.028 lx, IR max. 10m, WiFi, PoE, PIR, video analytics)
Ideea utilizării camerei IP Hikvision DS-2CD2420F-IWK1717 pentru monitorizarea camerei copilului. De exemplu, camera poate monitoriza un copil care doarme. Cu detectarea mișcării configurată ca eveniment de alarmă, mișcarea copilului după trezire duce la o notificare care apare pe telefon. Cu opțiunea audio activă, părintele poate auzi sunete în cameră, de ex. plânsul copilului…
Protecția la fulger a echipamentului RF și a echipamentului informatic(3). În timpul furtunilor cu descărcări electrice pot să apară pe cablu supratensiuni care pot distruge echipamentele conectate la acesta. Exista riscul de supratensiune chiar şi la 1,5 km distanţă faţă de locul unde loveşte fulgerul...NetProtect J2830 reduce tensiunea la nivelul impus de standardele europene pentru acest tip de echipament. Datorită protecţiei LH, se poate evita distrugerea echipamentelor din cauza supreatensiunilor. Dispozitivul necesită alimentare şi nu influenţează transmisia de date.
Protecţie fulger pt. LAN: NetProtect
Ex. aplicație NetProtect
Protecţia la supratensiune Signal - echipamentul ideal pentru oricine doreşte să-şi protejeze echipamentele TV şi satelit precum mutiswitch, receiver satelit, televizor, staţie radio - împotriva furtunilor cu descărcări electrice. Protecţia funcţionează în toată banda TV/SAT şi poate prelua şocuri de până la 8000 A.

Protecție trăsnet CATV/SAT Signal (F-tata/F-mama)
Protecție trăsnet CATV/SAT Signal (F-tata/F-mama)
Protecțiile sunt de asemenea disponibile în kituri gata de utilizat pentru a fi instalate , chiar în spatele antenelor, cum ar fi R48614.
Cutie de protecţie la supratensiune-Signal (12 coax, pt. instalații multiswitch)
Produse noi în oferta Dipol
Mikrotik Router Cloud Switch CRS326-24G-2S+RM (800MHz, 512MB, 24x10/100/1000Mbps, 2xSFP+)
Router-ul MikroTik Cloud Switch CRS326-24G-2S+RM rulează sistemul RouterOS Level 5. Acest router Gigabit Ethernet cu 10 porturi este echipat cu un procesor de 800 MHz și memorie 512 MB -RAM . Componentele și sistemul asigură performanțe excepționale în comparație cu dispozitivele SOHO care sunt de obicei echipate cu RAM de până la 16 MB. Sistemul hardware și MikroTik OS bazat pe Linux sunt concepute pentru a crea rețele profesionale avansate bazate pe rutare statică sau dinamică. Cu caracteristici avansate de firewall și securitate, este ușor să gestionați conexiunile la Internet.
Cameră IP Hikvision DS-2CD2T46G1-2I (4MP, 2.8mm, 0.012 lx, IR max. 50m, WDR, H.265, AcuSense)
Camera Hikvision DS-2CD2T46G1-2I este dedicată sistemelor IP CCTV profesionale. Senzorul CMOS 4 MP 1/2.7" CMOSde înaltă calitate oferă o acoperire video bună chiar și în condiții de lumină foarte slabă. Lentilă încorporată de 2.7 mm are un unghi de vizualizare de 104 ° ; carcasa IP67 protejează electronica împotriva condițiilor meteorologice nefavorabile. Camera poate fi alimentată cu o sursă de 12 V sau PoE (802.3af).
TP-Link Archer C6 AC1200 N3255 permite utilizatorilor să creeze rețele WLAN si LAN rapide. Conexiunile wireless 802.11ac pot oferi rate de date de până la 867 Mbps, iar conexiunile 802.11n până la 300 Mbps. Datorită performanței și securității ridicate a standardelor 802.11ac și 80211n, utilizatorii pot crea rețele SOHO / IMM rapide și sigure, care să suporte în același timp mai multe dispozitive. Performanța ridicată este asigurată de tehnologia MIMO care garantează o transmisie fără probleme a conținutului video HD, comunicării VoIP, jocurilor online. În partea din spate a dispozitivului elegant există un buton WPS / Wi-Fi care activează Wi-Fi Protected Setup (WPS). Acesta permite utilizatorilor să activeze mecanismul de criptare WPA2 pentru a proteja rețeaua împotriva amenințărilor externe.
Merită citit:
Tehnologia AcuSense în dispozitivele Hikvision EasyIP 4.0. DIPOL oferă camere DS-2CD2126G1-I K00413, DS-2CD2T46G1-2I K04521 și DS-7616NXI -I2 / 4S K22153 NVR cu tehnologie AcuSense bazată pe algoritmi Hikvision Deep Learning. Această tehnologie introduce o nouă abordare în sistemele de monitorizare, axată pe detectarea eficientă a evenimentelor , reducând la minimum numărul de alarme false. Datorită recunoașterii corecte, sistemul poate filtra chiar și 90% din evenimentele care ar declanșa alarme false, ceea ce sporește în mod semnificativ acuratețea și eficacitatea alertei și contribuie la scăderea volumului de muncă al operatorului și a costurilor de trimitere a grupurilor de intervenție. .. >> mai mult
Tehnologia AcuSense
 
George Popescu
Consiliere clienţi
ABONARE
Dacă doriţi să primiţi Săptămânalul Dipol prin email, introduceţi adresa:
 
 
DIN EDIŢIILE ANTERIOARE
ARHIVĂ ŞTIRI
PREŢ BUN
Nou în bibliotecă
RECOMANDĂRI
 
Regulamentul | Garanție | Reclamaţii | Download
| Cookies | Politica de confidentialitate Toate drepturile rezervate © 1996-2024 DIPOL sp.j.