COŞUL MEU
Coşul este gol

SUPORT TEHNIC

Newsletter

Săptămânalul DIPOL - TV/satelit, supraveghere, rețelistică
Nr. 29/2021 (20 Septembrie 2021)
Baterie care să dureze 28 de mii de ani. Unul dintre cele mai importante caracteristici ale unei baterii este durata de viaţa. O companie nou venită numită NDB (Nano Diamond Battery) susţine că poate produce o baterie nanodiamant autoincarcabila. Durata ei de viata se regăseşte în zecile de mii de ani!
Patentat de NDB, bateria va trebui să furnizeze energie pentru întreaga viaţa a dispozitivului în care este instalat. Este aşteptat să reziste 28 de mii de ani. Celulele vor fi capabile să alimenteze dispozitive de orice mărime (de la senzori mici, la autovehicule, până la dispozitive folosite în spaţiu).
Bateria Nuclear Voltanica Diamond consistă din straturi formate din diamante minuscule, ale căror mărime se măsoara în miliardimi dintr-un metru. Un rol cheie în formaţia nanodiamantelor are la mijloc un fenomen numit depoziția vaporilor chimici. Nanodiamantele se combină cu izotopi radioactivi din deşeuri nucleare. Când izotopii se descompun, energia rezultata intră într-un convertor care transformă energia kinetica în electrica.
Produsul va veni în două versiuni. Versiunea "forever", cea aşteptata să dureze 28.000 de ani. Această versiune hardcore este intenţionată pentru folosinţe de nişa precum în spatiu, unde poate alimenta instrumentele de la bordul sateliţilor şi navelor spaţiale
Există şi o versiune pentru consumatori, proiectată pentru a alimenta vehicule electrice, smartphone-uri şi alte dispozitive mici. Cum graphita ar fi învelită în mai multe straturi de diamant sintetic, nu ar exista pierderi de radiaţie de la telefon. NDB chiar susţine că nivelurile de radiaţie emise de celule ar fi mai mici decât nivelul emis de corpul uman.
Bateria revoluţionară creată de NDB este aşteptata să intre pe piaţa din 2023
Deocamdată, doar dovada conceptului a fost terminată. NDB se aşteaptă să lanseze o versiune comercială de putere scazută a bateriei cu diamante radioactivă în mai puţin de doi ani, cu o versiune de putere mare planificata pentru lansare în cinci ani.
Proiectarea sistemelor TV/SAT în clădiri cu mai multe familii.+++ DIPOL oferă multiswitch-urile MR-9xx si MV-9xx TERRA pentru clădiri cu mai multe familii, proiectate în concordanţa cu cerinţele pentru sisteme TV/SAT, asigurând recepţie semnalului de la doi sateliti. Soluţia oferită este destul de populară, printre altele în pieţele Poloneze, Britanice, Germane si Australiene. Multiswitch-urile avansate TERRA au fost si sunt o solutie foarte recunoscută pentru sistemele SMATV în Polonia din 2004. Construcţia de calitate, stabilitatea parametrilor si rata de defectare foarte scăzută fac din multiswitch-uri un produs ales şi de cei mai exigenti clienți DIPOL vinde produse TERRA din 1996 Garanția produselor a fost extinsa pentru 4 ani.
Mai jos, putem observa o diagrama a unui sistem SATV într-un bloc de locuințe. A fost salvat în mai multe formate:
dwg, pdf and stn (file from theSatNet design al sistemului software) şi poate fi uşor modificat în orice formă.
Exemplu de montare al unui sistem multiswitch cu ajutorul softului SatNet
Instalarea unui multiswitch pentru doi sateliți, 4 scări şi 96 de prize. Cablarea este bazată pe un traseu de 9 cabluri ce trec prin garaj. Semnalele sunt distribuite fiecărui etaj prin tap-uri cu niveluri diferite de atenuare (20 dB, 15 dB, 10 dB). Pentru fiecare etaj, este necesară instalarea unei cutii RF cu tap-uri + un set multiswitch, de unde cablurile vor pleca în topologie stea spre prizele finale. Sistemul include amplificatorul de rețea TERRA SA-91L R70901 care, pe lângă amplificarea semnalului, se utilizează și ca sursă de alimentare pentru multiswitch-urile din sistem. Amplificatorul SA-91L R70901 este echipat cu un switch cu 4 poziții ce atenuează semnalul.
Backup şi redarea înregistrărilor din DVR-urile Dahua. Programul Batch Video Playback, parte din Toolbox, îţi permite să vizionezi cu uşurinţă înregistrările de pe hard-ul DVR-ului şi descărcarea rapidă ale acestora folosind rețeaua LAN.
Toţi operatorii doresc adăugarea dispozitivului în prealabil - furnizând adresa IP şi informaţiile de login ale utilizatorului cu drepturile de acces la înregistrari potrivite.
HDD Seagate SkyHawk ST8000VX0022 8TB (3.5Switch 5 porturi TP-Link TL-SF1005D (10/100)
Vizionare a ferestrei de playback si download
Crimparea conectorilor mai precisă. DIPOL oferă acum conectorii passthrough EZ RJ-45 (cat. 5e J2012_100 şi cat. 6 J2013_100). Semnul lor distinctiv este trecerea conductorilor individuali ce permit o sertizare mai eficientă şi rapidă. Mufa trebuie crimpată şi capetele conductorilor ieșiți sunt tăiaţi cu sertizorul E7911.
Mufa pregătită pentru sertizare
Mufa este prevăzută cu o clemă elastică ce o împiedică să iasă accidental din priză. Contactele au dinţi ascuțiţi, ușor distanțaţi, se înfig direct în izolarea firelor, asigurând o conexiune sigură şi stabilă.
Instalatorul poate fi sigur că mufarea cablului torsadat este corectă și pinii ajung până în faţa mufei.
Activarea celui de al doilea releu al staţiei de poartă IP Staţiile de poartă DS-KV8x13WME1***www.dipolnet.ro/6895.htm*** sunt echipate cu 2 relee, unul dintre ele poate fi folosit să controleze contactul yalei electromagnetice, iar celălalt poate controla poarta sau bariera de la o casă. Releul secund este dezactivat din fabrică şi nu este vizibil în sistem. Pot fi activate la intrare pe site-ul pentru staţia de poartă folosind un browser sau folosind iVMS-4200(v3). Pentru a face asta, după logare în staţia de poartă mergeţi la tab-ul Configuration -> Intercom -> Input and output apoi mergeti la tab-ul Output, selectăm Output 2 pentru fereastra corespunzătoare de Input, selectaţi tipul de reactie electric lock. Dupa aceea, cel de al doilea output va fi activat si va fi vizibil în fereastra de vizionare a monitoarelor conectate şi aplicaţiilor clientului.
Activarea celui de al doilea releu al statiei de poartă IP din gen a 2-a DS-KV8X13-ME1***www.dipolnet.ro/6895.htm***.
Cum să protejăm în mod profesional conexiunile externe pentru antenă? Coroziunea mufelor si pătrunderea umezelii în conexiuni sunt cele mai comune cauze pentru problemele în sistemele de antenă. O mică economie în stadiul de instalare si lipsa protectiei adecvate poate deveni sursă a probleme serioase în timpul instalării.
Tuburile termocontractabile Contech E9760 sunt calea ideală de a proteja toate conexiunile în spaţii de interior dar şi in spaţii de exterior. Datorită materialelor speciale, procesul de autocontractare durează 24 de ore şi este posibil sa fie facut şi la temperaturi negative.
Tuburile nu au adeziv, conexiunea de sigilare fiind rezultatul autovulcanizării.
Tub termocontractabil Contech Poly/Chem-Shrink PCS-RG59/6-20 [20 buc]
Tubul termocontractabil Contech E9760
Produse noi în oferta Dipol
Cablul NETSET U/UTP CAT. 6 B2CA-S1A-D1-A1 /500m/ E1615_500 depaşeşte cu mult cerinţele pentru un cablu torsadat de categoria 6. invelişul exterior este de clasa B2ca. Întâlnind astfel de criterii înalte, cablurile torsadate sunt potrivite pentru utilizarea în clădiri mici şi locaţii care au cerinţe de rezistenţă la incendiu mai mari precum coridoare, scări şi căi de acces.
Suport Marathon MK-61B pentru montarea camerelor pe catarguri / stâlpi cu diametrul de 30 până la 105 mm [negru]
Suportul Marathon MK-61BM5173Beste folosit pentru montarea a două camere pe un catarg cu diametrul maxim 105mm. Este făcut din oţel galvanizat gros de 3mm. Permite montarea a două camere față/spate pe catarg. Este compatibil cu majoritatea camerelor datorită găurilor universale de montare.
Adaptorul optic SM LC/UPC tată - SC/UPC mamă
Adaptorul singlemode de la LC/UPC tata la SC/UPC mama L4407 permite rezolvarea problemei de conectare a cablurilor/patchcordurilor cu conector SC/UPC la dispozitive sau patchpaneluri cu intrare LC/UPC.
Merită citit:
Costul efectiv al unui sistem de supraveghere IP Hikvision din seria EasyIP Lite. Diagrama de mai jos prezintă un sistem de supraveghere IP bazat pe camere şi NVR de la Hikvision. Camerele din seria EasyIP Lite sunt utilizate în sistemul de monitorizare...>>>mai multe
Sistem IP CCTV bazat pe camere EasyIP Lite
Cablu coaxial TRISET 75 ohmi (clasa A ++, B2CA, 120dB, 1.05 / 4.6 / 6.9) 500m
Cablu coaxial pentru ieșiri de urgenta
 
George Popescu
Consiliere clienţi
ABONARE
Dacă doriţi să primiţi Săptămânalul Dipol prin email, introduceţi adresa:
 
 
DIN EDIŢIILE ANTERIOARE
ARHIVĂ ŞTIRI
PREŢ BUN
Nou în bibliotecă
RECOMANDĂRI
 
Regulamentul | Garanție | Reclamaţii | Download
| Cookies | Politica de confidentialitate Toate drepturile rezervate © 1996-2024 DIPOL sp.j.