COŞUL MEU
Coşul este gol

SUPORT TEHNIC

Newsletter

Săptămânalul DIPOL - TV/satelit, supraveghere, rețelistică
Nr. 41/2021 (13 Decembrie 2021)
Un ochi realizat de o imprimantă 3D. O încercare de a crea și implementa o proteză oculară realizată cu o imprimantă 3D a fost finalizată cu succes în Marea Britanie. Procedura a fost realizată la Moorfields Eye Hospital, iar primul pacient a fost Steve Verze.
Procesul tradițional de realizare a unei proteze oculare necesită destul de mult timp (durează aproximativ 6 săptămâni și constă în etape precum turnare, șlefuire, vopsire). Acest lucru se datorează faptului că se adaptează la celălalt ochi al pacientului și la locul în care este plasat.
Primul pacient cu o proteză oculară realizată de o imprimantă 3D
Imprimarea 3D accelerează semnificativ întreaga procedură. Este suficient să efectuați o scanare a orbitei pacientului (durează doar 2.5 secunde), pe baza căreia puteți crea un model al globului ocular pregătit pentru imprimare 3D. Aproximativ 40 de pacienți vor lua parte la studii clinice care vor evalua eficacitatea ochilor imprimați 3D, care îi vor evalua în ceea ce privește mobilitatea, estetica, potrivirea și confortul.
Sistem video interfon pentru bloc. Mai jos este o schema a sistemului video interfon Hikvision IP pentru bloc cu 10 etaje (40 apartamente). La poartă și intrarea în bloc au fost instalate două seturi identice de posturi de ușă, care includ:
 • Modulul principal cu cameră DS-KD8003-IME1/EU G73652,
 • cititor de carduri Mifare DS-KD-M G73662,
 • tastatură care vă permite să controlați primul releu din stația de ușă (deschiderea yalei) și apelarea locatarilor DS-KD-KP G73668,
 • modulul de afișare care informează despre starea stației de ușă și care permite selectarea unui anumit locatar din listă DS-KD-DIS G73670.
  Modulele stației de ușă din poartă au fost încorporate în două doze aparente (DS-KD-ACW2 G74354) cu protecție pentru ploaie (DS-KABD8003-RS2 G74373). Poarta de intrare este controlată de stația exterioară(al doilea releu este încorporat în modulul principal). Modulele de la intrarea în bloc sunt integrate în modulul pentru două doze (DS-KD-ACF2 G74343). În apartamente au fost folosite monitoare DS-KH6320-WTE1/EU G74001. Întreaga rețea a fost realizată cu utilizarea a două switch-uri TP-Link T1500-28PCT N29962 cu 24 de porturi.
  Monitor IP Hikvision DS-KH6320-WTE1 (7'', videointerfon IP gen.2)Monitor IP Hikvision DS-KH6320-WTE1 (7'', videointerfon IP gen.2)Alimentator 12V/5A - ZI-5000 (pentru camere supraveghere şi LED)Yala electromagnetică încastrabilă: Bira ES1-001 (12V AC/DC, reglabilă) Modul afișaj Hikvision DS-KD-DIS (3.5Modul Hikvision DS-KD-KP cu tastatură pentru videointerfon IP Modul Hikvision DS-KD-M cititor de carduri Mifare (videointerfon gen.2)Videointerfon IP DS-KD8003-IME1 (modular)Yala electromagnetică încastrabilă: Bira ES1-001 (12V AC/DC, reglabilă) Modul afișaj Hikvision DS-KD-DIS (3.5Modul Hikvision DS-KD-KP cu tastatură pentru videointerfon IP Modul Hikvision DS-KD-M cititor de carduri Mifare (videointerfon gen.2)Videointerfon IP DS-KD8003-IME1 (modular)Protecție ploaie Hikvision DS-KABD8003-RS2 pentru carcase cu 2 module de videointerfoane 2-Wire Gen.2Switch cu management POE TP-LINK T1500-28PCT(TL-SL2428P) 24xFE (PoE 802.3at/af) 4xGbE 2xSFPSwitch cu management POE TP-LINK T1500-28PCT(TL-SL2428P) 24xFE (PoE 802.3at/af) 4xGbE 2xSFP
  Schema instalației de videointerfon pentru bloc
  Sistemul din această configurație oferă mari oportunități. Fiecare locatar poate fi sunat de la stațiile de ușă. După ce răspunde la apel, locatarul aude și vede persoana aflată la poartă și poate deschide oricând yala sau poarta de la intrare. Monitoarele au o funcție de interfon care vă permite să realizați conversații între locații individuale. În plus, fiecare monitor poate fi conectat la Internet prin Wi-Fi, ceea ce permite primirea de apeluri de la distanță, efectuarea apelurilor și, dacă este necesar, deschiderea unei porți sau a unei yale.
  Headend compact TERRA S3C32WB. Headend S3C32WB R81635 cu 32 de canale este un dispozitiv care permite distribuirea canalelor necodate FTA și codificate BISS. Headend-ul S3C32WB R81635 este echipat cu 32 de transmodulatoare, fiecare primește semnalul de la întregul transponder satelit (mai multe programe), apoi creează respectiv 32 de multiplexuri DVB-C, permițând recepția a 32 de multiplexuri digitale pe televizoarele echipate cu tuner DVB-C. Canalele primite de la un anumit transponder pot fi filtrate după cum doriți. Singura condiție este ca lățimea de bandă maximă la ieșirea modulatorului să nu fie depășită.
  Antenă de satelit 110 cm Famaval TRX-EL 110 gri inchisLNB Wide Band H/V: GT-SAT GT-WB1Multiswitch dSCR Terra SRM-522 (290...2340MHz, class A, CATV pasiv)Headend Terra S3C32WB 32xDVB-S/S2 - 32xDVB-C (QAM)Sursă de alimentare în comutație TERRA PS202F (20V 2A, SCR Digital)
  S3C32WB DVB-S/S2 - Headend-ul DVB-C R81635 poate fi folosit cu multiswitch-uri din seria dCSR pentru a recepționa semnal DVB-S2 de la 8 poziții de satelit și pot fi modulate cu până la 32 de multiplexuri DVB-C
  Cele mai importante caracteristici ale headend-ului S3C32WB R81635:
  • transmodularea semnalului DVB-S2 (8PSK/QPSK) în semnal DVB-C (QAM),
  • recepție de canale FTA necodate de la 8 poziții de satelit,
  • suport pentru decriptare BISS (fără carduri de cod operator, decodare program cu o cheie introdusă pe headend),
  • serviciu remultiplexor - crearea multiplexurilor DVB-C cu orice conținut de programare,
  • orice canal de ieșire poate fi setat în intervalul de frecvență 48-858 MHz,
  • sursă de alimentare de rezervă ce permite comutarea acesteia.
  • capacitatea de a reda un fișier TS de pe un stick USB,
  • indicatoarele LED intuitive arată starea de funcționare a headend-ului,
  • dimensiuni compacte,
  • funcționalitate ridicată,
  • consum redus de energie electrică.
  Zone de detecție al mișcării îmbunătățite pentru camerele IP. În camerele IP din seria Acusense (în prezent numai Generația 2), sunt disponibile zone îmbunătățite de detectare a mișcării. Zonele de detecție patrulatere au fost înlocuite cu zone poligonale (minim patrulatere, maxim decagoane). Acestea permit o mai bună ajustare a zonelor de detectare a mișcării în locurile în care trebuie îndeplinită această funcție.
  Un exemplu despre modul în care poate fi setată zona de detectare a mișcării
  Camerele în cauză pot filtra evenimentele de detecție al mișcării în ceea ce privește detectarea siluetei unei persoane sau a unui vehicul. Datorită acestui fapt, puteți evita notificările false de alarmă, care sunt generate, de exemplu, ale animalelor sau ale copacilor.
  Access point pentru clădire. Access point-urile TP-Link EAP sunt recomandate pentru a crea o rețea Wi-Fi eficientă într-o instalație solicitantă, de exemplu clădiri de birouri. Când instalarea este realizată în interiorul clădirii, cea mai bună alegere este access point-ul TP-Link EAP225 N2567 - dispozitivul funcționează în benzile de 2.4 GHz și 5 GHz. În cazul acestui tip de dispozitive, trebuie reținut că numărul maxim de utilizatori conectați la un access point este mai important decât raza de emisie. Se recomandă să nu depășiți 25 de utilizatori pentru o bandă (dacă dispozitivul are 2.4 și 5 GHz, se pot conecta până la 50 de utilizatori). În locurile cu un numă mai mare de utilizatori, ar trebui folosite mai multe echipamente.
  Datorită funcției Load Balance, dispozitivul va schimba automat utilizatorul la un access point mai puțin încărcat după depășirea numărului maxim setat de utilizatori. Această funcție permite, de asemenea, utilizatorilor să treacă la dispozitive cu un semnal mai puternic - de exemplu, atunci când utilizatorul este în mișcare prin clădire. O altă funcție importantă este Band Steering, care permite distribuirea uniformă a utilizatorilor între benzile de 2.4 și 5 GHz.
  Exemplu de instalare al dispozitivelor TP-Link EAP EAP225 N2567
  Sistem fibră optică - instalarea unei cutii de distribuție fibră. Un exemplu de instalare a unei cutii de distribuție cu fibră optică Ultimode RACK L5124 cu panoul frontal L5541. Instalarea cadrului de distribuție include:
  • instalarea unui sertar într-un dulap,
  • asamblarea unei casete cu suport pentru suduri,
  • suporți de montare pentru fibrele de rezervă,
  • instalarea adaptoarelor,
  • așezarea fibrelor din cablarea părții liniare,
  • aranjarea pigtailor,
  • suport pentru splice-uri,
  • aranjarea sudurilor in suport.
  Există 8 adaptoare LC duplex L4155 în panoul frontal. Porturile libere pot fi folosite în viitor. În această situație, va fi necesară instalarea unei alte casete pentru suduri. Cutia de distribuție L5124, are o înălțime de 1U pentru cabinetul RACK, și se pot instala două casete.
  Produse noi în oferta Dipol
  Cablu NETSET BOX U/UTP cat. 6, exterior PE, cu gel, /500m/ E1611_500 este cablul torsadat de cea mai înaltă calitate, conceput pentru instalații profesionale realizate pentru exterior.
  Cameră IP Bullet TP-Link VIGI C400P-4 K1153 este dedicata montării în sisteme de monitorizare bazate pe NVR-ul NVR1008. Este echipat cu un senzor CMOS de 1/2.7" cu o rezoluție de 3 Mp și un iluminator IR cu o rază de acțiune de până la 30 m, asigurând vizibilitate corectă în absența luminii. Are o lentilă cu o distanță focală fixă ​​de 4 mm și un unghi de vizualizare de 92°. Carcasa de înaltă clasă IP67 protejează electronicele împotriva condițiilor meteo nefavorabile.
  Cameră IP dome Hikvision DS-2CD2743G2-IZS K02817 este o cameră IP Hikvision din seria EasyIP Plus cu tehnologia AcuSense. Modelul este dedicat instalării în sisteme de monitorizare bazate pe NVR. Este echipat cu un senzor CMOS de 1/3" cu o rezoluție de 4 Mp și un iluminator IR realizat în tehnologia EXIR cu o rază de acțiune de până la 40m, asigurând vizibilitate corectă în absența luminii. Obiectiv Motozoom de 2.8-12 mm pentru schimbarea de la distanță de la 95.8-29.2° Obiectivul focalizează automat după modificarea distanței focale.
  Merită citit:
  Sistem de monitorizare al unei vile bazat pe camerele IP Hikvision cu AcuSense. Diagrama de mai jos arata un sistem de monitorizare pentru o vilă bazat pe camerele DS-2CD2046G2-I K03141 ce folosesc tehnologia AcuSense, de la seria EasyIP 4.0. Aceste camere sunt capabile să detecteze ființele umane/vehiculele și pot filtra toate alarmele false. Acesta mărește eficacitatea intregului sistem de supraveghere în comparație cu camerele standard. Camerele sunt echipate cu senzori de 4 MP și o distanța focală fixă ce asigură un unghi de 103°. Acest model folosește LED-uri infrarosii create cu tehnologia EXIR, ce permite chiar și iluminarea zonei monitorizate noaptea...>>>mai mult
  Repeatere FAQ - GSM, DCS, 3G
  Amplificarea semnalului 4G pentru casă
   
  George Popescu
  Consiliere clienţi
  ABONARE
  Dacă doriţi să primiţi Săptămânalul Dipol prin email, introduceţi adresa:
   
   
  DIN EDIŢIILE ANTERIOARE
  ARHIVĂ ŞTIRI
  PREŢ BUN
  Nou în bibliotecă
  RECOMANDĂRI
   
  Regulamentul | Garanție | Reclamaţii | Download
  | Cookies | Politica de confidentialitate Toate drepturile rezervate © 1996-2024 DIPOL sp.j.