COŞUL MEU
Coşul este gol

SUPORT TEHNIC

Newsletter

Săptămânalul DIPOL - TV/satelit, supraveghere, rețelistică
Nr. 10/2022 (7 Martie 2022)
DVB introduce VCC - succesorul lui HEVC. Organizația DVB încearcă să țină pasul cu noile cerințe în tehnicile de transmisie multimedia. Deși codecul HEVC este folosit, printre altele, în transmisiile DVB-T2 din generația a doua implementată în Europa, de fapt, cel mai popular codec folosit în practică de operatorii de cablu și satelit este codecul mai vechi H.264. Între timp, DVB a introdus în specificațiile sale codificare video și audio pentru broadcast și broadband un nou standard de codificare - VVC (Versatile Video Coding). Astfel, DVB este prima organizație al cărui standard va include codecul video din următoarea generație.
Descrierea mecanismelor VVC a fost publicată în noiembrie 2020, iar acest standard este cel mai nou membru al familiei de standarde de codare video dezvoltate în comun de ISO/IEC MPEG și ITU-T VCEG. Este capabil să codeze videoclipuri cu o medie de economisire a bitrate-ului cu 50% mai mare, cu aceeași calitate subiectivă în comparație cu codecul HEVC (predecesorul din aceeași familie). Acest lucru face ca VVC să fie una dintre cele mai eficiente tehnologii de codificare video disponibile astăzi. Specificația DVB-AVC revizuită include patru puncte de conformitate pentru noul codec VVC. Cerința sa principală este un receptor de bază capabil să gestioneze rezoluții de până la 4K (3840 × 2160) cu HDR. Celelalte trei puncte suplimentare de conformitate includ suport pentru framerate-uri ridicate (HFR) și rezoluții de până la 8K (7680 x 4320).
DVB-T2 pentru acasă. În al doilea trimestru al anului 2022, Polonia va trece la noul standard de difuzare a televiziunii digitale terestre DVB-T2/HEVC. Noul standard aduce multe beneficii sub forma unei mai bune utilizări a lățimii de bandă (capacitate de multiplex mai mare) prin standardul de compresie a datelor mult mai eficient HEVC (High Efficiency Video Codec)/H.265. Doar un televizor care funcționează în acest sistem (sau un televizor cu un set-top box - tuner DVB-T2/HEVC) este capabil să reproducă corect imaginea și sunetul.
Receiver DVB-T/T2: Semnal T2-BOX DVB-T2 HEVC
Avantajul incontestabil al tunerului SIGNAL T2-BOX A99314 este comandarea televizorului și a tunerului folosind o singură telecomandă. Telecomanda tunerului are 5 butoane programabile: on/off, schimbarea sursei semnalului, volum. După programarea telecomenzii tunerului cu telecomanda televizorului nu este nevoie să utilizați telecomanda originală a televizorului. În plus, tunerul SIGNAL T2-BOX A99314 acceptă funcția HDMI CEC. Dacă televizorul acceptă și HDMI CEC (și această funcție este activată), atunci pornirea/oprirea tunerului pornește/oprește și televizorul. Funcția HDMI-CEC poate lua denumirile comerciale specifice unui anumit producător de electronice, de exemplu Anynet + (Samsung), Aquos Link (Sharp), BRAVIA Link / Sync (Sony), CE-Link (Toshiba), EasyLink (Philips), SimpLink (LG), VieraLink (Panasonic).
sertizare cu 4 sau 8 fibre Cablurile cu 4 sau 8 fibre optice sunt cea mai populară soluție pentru conexiunile LAN în întreprinderile mici și unitățile industriale. În capătul unui astfel de cablu se poate afla populara cutie de joncțiuni ULTIMODE TB-04H L5304.
Cutie terminală fibră optică ULTIMODE TB-04H
Caseta de sudură ULTIMODE a fost concepută pentru instalarea rapidă și ușoară a fibrelor optice. Cutia are spațiu pentru cablul de rezervă și patru protectoare de îmbinare. Capacul exterior este montat prin intermediul unor cleme și poate fi scos complet din cutie.
În teorie, cutia este proiectată pentru a monta 4 adaptoare SC simplex și a sertiza 4 fibre optice. În practică, totuși, este posibil să puneți până la 8 suduri în cutie și să folosiți adaptoare duplex LC.
Actualizare rapidă a firmware-ului în dispozitivele Hikvision. Batch Configuration permite actualizarea rapidă a software-ului, configurarea, activarea și resetarea la setările implicite din fabrică ale dispozitivelor Hikvision. La construirea unui nou sistem de monitorizare, se întâmplă adesea ca dispozitivele achiziționate să aibă versiuni de firmware diferite, învechite. Actualizarea acestora după autentificare prin intermediul unui browser poate dura mult timp, mai ales în cazul sistemelor complexe cu 32 sau 64 de camere. Întregul proces poate fi realizat mai rapid cu Batch Configuration prin actualizarea rapidă în lot a dispozitivelor identice sau a dispozitivelor aparținând aceleiași platforme de hardware sau prin actualizarea individuală a fiecărui dispozitiv.
Pentru a efectua o actualizare în lot:
 • rulați Batch configuration cu privilegii de administrator,
 • adăugați toate dispozitivele la software,
 • selectați dispozitivele care vor fi actualizate,
 • apăsați butonul Upgrade,
 • indică calea de acces la fișierul firmware salvat pe hard diskul computerului,
 • confirmați cu OK pentru a începe procesul de actualizare.
Procesul de actualizare de grup a 2 camere aparținând aceleiași platforme de hardware
Transmisie HDMI 4K prin cablu torsadat. Convertor HDMI la UTP Signal 4K60 cu USB ipcolor H3643 permite transmiterea semnalului HDMI pe distanțe lungi utilizând un cablu UTP de categoria 6 sau mai sus. Dispozitivul transmite o imagine fără pierderi care acceptă HDMI 2.0, HDR (bandă de 18 Gbps), DTS. În plus, are un cablu prelungitor USB integrat.
Caracteristici cheie:
 • Transmisie printr-un singur cablu +++ Cat.5/5e/6 6/6A/7,
 • Viteza de transmisie de pana la 18 Gbps,
 • Tip de imagine 4K x 2K 60Hz,
 • Fără întârzieri,
 • Suport pentru DTS, Dolby,
 • Suport pentru canalul de retur audio (ARC) și S/PDIF,
 • Cablu prelungitor USB.
Când utilizați convertoare H3643, nu există nicio întârziere a semnalului (video și sunet) la intrarea și ieșirea kitului. Acest lucru este deosebit de important atunci când doriți să utilizați controlul de la distanță al dispozitivelor prin cablul de prelungire USB încorporat.
Schema de aplicare a Extenderului HDMI H3643
Produse noi în oferta Dipol
Testerul de cablu FORSCHER FS-8117 N7051 poate fi utilizat pentru măsurarea continuității cablului, lungimea cablului, atenuarea perechilor, măsurarea tensiunii PoE și măsurarea distanței de defecțiune a cablului. Permite detectarea defecțiunilor de conectare în cabluri UTP/STP, cabluri telefonice și coaxiale. În plus, testerul FS-8117 este echipat cu un localizator avansat de perechi de cabluri, care se bazează pe o tehnică unică de generare a tonurilor analogice și digitale, care permite o precizie crescută semnificativ în localizarea mănunchiurilor de cabluri.
Mufa RJ-45 Cat 6 tool less J20091 este proiectată pentru terminarea rapidă a firului și cablului perechi răsucite. Designul fără unelte permite asamblarea rapidă și fără probleme, fără a fi nevoie de unelte dedicate. Bornele sunt asigurate împotriva alunecării firelor de la contacte. Marcajele de culoare ale ghidajului cablului fac munca de instalare mai ușoară și mai rapidă.
Routerul wireless MU-MIMO TP-Link Archer C80 AC1900 N3268 vă permite să creați conexiuni de rețea cu fir și fără fir de mare viteză. Este conceput pentru întreprinderi mici și uz casnic. Utilizează tehnologia MU-MIMO asigurând o eficiență de transmisie fără precedent, făcând posibilă transmiterea video HD, comunicații VoIP și jocuri online. Există un buton de activare Wi-Fi Protected Setup (WPS) pe carcasa elegantă a dispozitivului pentru a activa o conexiune care utilizează mecanismul de criptare WPA2 pentru a vă proteja rețeaua de amenințările externe.
Merită citit:
Modul hotel în receptoarele Signal T2-MINI. Modul hotel este o funcție practic nemaivăzută la receptoarele DVB-T2 care vă permite să blocați posibilitatea modificării oricăror parametri în receptorul. meniul. Când este activată, utilizatorul poate vizualiza doar lista de canale, poate schimba programul, poate schimba coloana sonoră și poate regla volumul. Toate celelalte funcții rămân blocate și necesită schimbarea unei parole predefinite. În modul hotel, receptorul începe cu canalul 1 (din versiunea software DIPOL_V5.2.1.28). Poate fi folosit pentru difuzarea programului publicitar al hotelului pe acest canal. Modul hotel este extrem de util în hoteluri, spitale și alte facilități unde receptorul poate fi folosit de multe persoane...>>>mai mult***www.dipolnet.ro/inf_dipo_2022_09.htm#02***
Receptorul Signal T2-MINI A99313 montat pe spatele televizorului
Repeatere FAQ - GSM, DCS, 3G
Amplify 4G signal in your home
 
George Popescu
Consiliere clienţi
ABONARE
Dacă doriţi să primiţi Săptămânalul Dipol prin email, introduceţi adresa:
 
 
DIN EDIŢIILE ANTERIOARE
ARHIVĂ ŞTIRI
PREŢ BUN
Nou în bibliotecă
RECOMANDĂRI
 
Regulamentul | Garanție | Reclamaţii | Download
| Cookies | Politica de confidentialitate Toate drepturile rezervate © 1996-2024 DIPOL sp.j.