COŞUL MEU
Coşul este gol

SUPORT TEHNIC

Newsletter

Săptămânalul DIPOL - TV, SAT TV, CCTV și WLAN
Nr 12/2016 (21.Martie.2016)
Ochelari Samsung VR pe un roller-coaster. În cazul în care șocurile, coborâri ametitoare si bucle pe un roller-coaster nu sunt suficient de interesante pentru unii oameni, ei pot conta pe Six Flags, o corporație care dorește să animeze experiențele prin introducerea unei călătorii 3D în mediul virtual. Cea mai mare retea de parcuri de distracții din lume, a anunțat un parteneriat cu Samsung, în scopul de a introduce realitatea virtuala pentru plimbari cu role-coastere. Inainte de un tur, aventurierul ar trebui să pună ochelarii Samsung Gear VR pentyru a se deplasa într-o realitate complet diferită și să devină un pilot care luptă împotriva invaziei străine sau să asiste la lupta intre Superman si Lex Luthor, inspirat de cartea de benzi desenate. Astfel de plimbări virtuale vor fi posibile în nouă parcuri tematice emblematice în SUA și Canada. Oamenii vor putea alege între nouă scenarii virtuale diferite. Parcurile de distracție vor oferi clienților seturi de Samsung Gear VR cu protecție suplimentară necesară pentru utilizarea în plimbarile cu roller-coasterul.
Pentru că vagoanele individuale ale trenului trec anumite puncte ale traseului în diferite momente, ochelarii fiecărui utilizator vor arata imagini adecvate din locul în care se află, ceea ce va scădea riscul grețurilor survenite in timpul deplasării. Pentru a obține datele de localizare și ajusta imaginea, fiecare piesă a dispozitivului va comunica prin Bluetooth cu "cutii negre" instalate pe roller-coaster. Astfel de plimbari in realitate virtuala, împreună cu senzațiile fizice reale vor fi cu siguranta un deliciu pentru fanii de jocuri și efecte speciale. În viitor, Six Flags vrea să introducă ochelari de realitate virtuală și în alte parcuri situate peste tot în lume.
Integrarea supravegherii video analogice HD cu case de marcat. Un sistem de supraveghere video ce acoperă case de marcat oferă mijloace suplimentare de monitorizare a tranzacțiilor prin POS. Combinând date de supraveghere video cu cele ale POS-ului va fi posibilă verificarea produsului oferit clientului în concordanță cu cel specificat pe chitanta. Generatorul de caractere de suprapunere FG-50HD M1725 leagă de terminale de vânzare (POS) cu camere CCTV pentru a produce o suprapunere continuă a tranzacțiilor suprapuse pe ieșirea video. Acest lucru permite salvarea informațiilor complete despre activitățile de vânzăre. Dispozitivul poate fi folosit într-un sistem CCTV ce folosește echipament PAL (CVBS), AHD, HD-CVI, sau HD-TVI.
Convertor RS-232 la RS-485 SNIF-42Injector text în imagine FG-50HD (compatibil AHD, HD-CVI, HD-TVI, CVBS/PAL)
Monitorizarea unui terminal POS cu convertorul SNIF-42 M1721 RS-232 la RS-485, inserterul de text și o cameră de supraveghere
Diagrama de mai sus ilustrează modul de conectare a unui registru de numerar la sistemul de monitorizare video. Dispozitivul SNIF-42 M1721 transformă datele de la RS-232 la RS-485, standardul suportat de generatorul FG-50HD M1725. Dreptunghiul roșu cu numărul 1 simbolizează un port de expansiune opțională a imprimantei fiscale.
Medalia de aur MTP a SECUREX 2016 pentru sistemul OptimaGSM. Panoul de control Optima GSM G7005 de la Ropam a primit Medalia de aur MTP SECUREX 2016. "Medalia de aur MTP este unul dintre cele mai recunoscute premii pe piața Poloneză - după o evaluare atentă a experților - la produse inovatoare de cea mai înaltă calitate." Panoul de control al OptimaGSM cu funcții de comunicare și de automatizare acasă GSM / IP a fost recunoscută pentru:
 • soluții moderne si inovatoare,
 • funcționalitate excepțională,
 • estetică și design excelent,
 • eficiență și costuri de operare reduse.
Medalia de aur MTP a SECUREX 2016 pentru sistemul OptimaGSM
Panoul Optima GSM cu modul TCP/IP (Ropam AP-IP) permite utilizatorilor să controleze sistemul folosind serverul web incorporat. Soluția se bazează pe conexiunea securizată SSL și funcționează cu orice browser web. În plus față de serverul web încorporat, modulul AP-IP suporta aplicatii pentru dispozitive mobile (Android, iOS, Windows Mobile). Sistemul modern și inovator format din panoul OptimaGSM și modulul AP-IP permit implementarea soluțiilor IoT (Internet of Things).
Encoder-modulator DVB-T într-un sistem de antenă. Există două metode principale de distribuire a conținutului HD către mai multe televizoare. Prima dintre ele se bazează pe splitere HDMI și cabluri HDMI , în cazul distanțelor mai mari de 20 de metri, pe extendere HDMI. A doua, cu o popularitate în continuă creștere, cu ajutorul modulatoare DVB-T .
Modulatoare din categoria HDMI -> DVB-T sunt cu precădere folosite în mall-uri, magazine de electronice, cinema-uri, pub-uri, restaurante, aeroporturi, etc. Câteva dintre avantajele acestei soluţii:
 • transmiterea ușoară a semnalului RF prin cabluri coaxiale și splitere RF,
 • conectarea următorului televizor din rețea fără probleme,
 • costuri reduse pentru sisteme de transmisie mari în comparație cu soluțiile HDMI,
 • fiabilitate ridicată datorită cablarii simple și al conectorilor.
Antena TV UIF DIPOL 44/21-60 DVB-T/T2 Tri DigitTap 1-cale TV / FM O-1-16dB (5-1000MHz) SignalTap 1 cale Signal O-1-14dB (5-1000MHz) Tap 1-cale TV / FM O-1-12dB (5-1000MHz) SignalModulator DVB-T Signal-400 (COFDM, HDMI)Modulator DVB-T Signal-400 (COFDM, HDMI)Splitter TV de interior 3 căi - Signal R-3Tap 1-cale TV / FM O-1-16dB (5-1000MHz) SignalTap 1-cale TV / FM O-1-16dB (5-1000MHz) SignalTap 1 cale Signal O-1-14dB (5-1000MHz) Tap 1 cale Signal O-1-14dB (5-1000MHz) Tap 1-cale TV / FM O-1-12dB (5-1000MHz) SignalTap 1-cale TV / FM O-1-12dB (5-1000MHz) Signal
Distribuția semnalelor HD de la un player Blu-ray și calculator PC, convertite în multiplexuri DVB-T prin modulatoare Signal-400 R86700 împreună cu transmisiile DVB-T recepționate cu antena A2670
Un sistem simplu de automatizare casă pentru toată lumea. Dispozitivele Extra Free permite utilizatorilor să construiască sisteme complete de automatizare pentru acasă, pot fi folosite separat pentru a controla dispozitivele individuale și de iluminat. Pentru dispozitivele individuale, se poate implementa un sistem foarte ușor, folosind kituri dedicate. Ele pot avea următoarele funcții:
 • RZB-01 Exta Free F5010 (telecomandă cu 2 canale RNK-02 F5101 și un receiver/releu ROP-01 F5211) - control la distanță pentru pornirea/oprirea unui circuit electric,
 • RZB-02 Exta Free F5011 (RNK-02 + RDP-01) - control iluminat cu funcție de reglare a intensității luminoase,
 • RZB-03 Exta Free F5012 (RNK-02 + SRP-02) - control jaluzele cu role,
 • RZB-04 Exta Free F5013 (RNK-04 + ROP-02) - control la distanță pentru pornirea/oprirea a două circuite electrice independente,
 • RZB-05 Exta Free F5014 (ROP-01 + P257/2) - control la distanță pentru pornirea/oprirea unui circuit electric, cu o telecomandă în formă de breloc,
 • RWG-01K Exta Free F5019 (RWG-01 + P-257/2) - control la distanță a unei prize, cu o telecomandă în formă de breloc.
Kit întrerupător wireless Exta Free RZB-01 (RNK-02 + ROP-01)
Kit-ul Extra Free RZB-01 F5010
Receptor/Releu cu 1 canal - Exta Free ROP-01Intrerupator de perete wireless 2 butoane Exta Free RNK-02
Aplicație a kit-ului F5010 Extra Free RZB-01 pentru controlul iluminării (nu este nevoie de o conexiune prin cablu între comutator și lampă)
În exemplul de mai sus, receiverul/releul este controlat de comutatorul în 2 canale RNK-02 F5101 (stinge și aprinde lumina). In acest fel, utilizatorul poate controla sursa de lumină suplimentară conectată prin ROP-01, pe cealaltă parte a camerei, fără nici o conexiune prin cablu între comutator și lampă.
Care este diferența dintre conectorii APC și UPC? Cei mai populari conectori în sistemele de fibră optică sunt:
 • SC (Standard Connector) utilizate pentru dispozitivele active, cum ar fi mijloacele de comunicare și convertoare video, asigurând conectarea rapidă și ușoară,
 • FC (Ferrule Connector) cu un corp filetat pentru conectarea securizată la un dispozitiv sau un adaptor,
 • LC (Little Connector) utilizate în modulele SFP, datorită dimensiunilor mici.
Fenomenul de reflexie într-un conector UPC (albastru) și un conector APC (verde)
Fiecare dintre conectorii are două versiuni, UPC si APC. UPC (Ultra Physical Contact), APC (Angled Physical Contact). Diferenăța constă in modul de lustruire al capătului de fibră. Capătul într-un conector UPC este plat, iar în APC este lustruit la un unghi de 8 grade. Capătele din fibre lustruite la acel unghi împiedică reflectarea luminii din interfața dintre ele, asigurând o reflecție foarte scăzută. Conectori lustruiți în unghi ar trebui sa fie cuplați numai la alți conectori de același tip.
Produse noi
Cuplă BNC BNC Keystone
Module Keystone BNC (f) / BNC (f) J2313 vă permite conectarea a două secțiuni de cablu coaxial cu conectori BNC pe ambele părți. Modulele pot fi plasate direct în patch panel-uri șau prize conforme cu standardul Keystone.
Nod optic TERRA OD-005P (receiver FTTH)
Nod optic TERRA OD-006 (receiver FTTH) R81762 este o componentă a unui sistem de antenă ce implică tehnologie prin fibră optică. Dispozitivul transformă semnalele DVB-T și FM/DAB redate prin legătura optică în semnale RF ce vor fi local transmise către prizele TV. Din cauza dimensiunilor mici, design modern și parametrii adecvați, dispozitivul OF-006 R81762 este un receiver ideal pentru sisteme FTTH ce transmit programe TV și radio prin legături optice către locuințe, apartamente, birouri.
Sursă în comutaţie 12V/250 mA JACK 3,5 (+)
Sursă în comutaţie 12V/250 mA JACK 3,5 (+) Sursa de alimentare D0014 împreună cu injectorul C0397 RF/DC pot alimenta cu 12VDC un amplificator sau preamplificator TV prin cablul coaxial ce duce semnalul către TV. Injectorul C0397 se poate instala oriunde pe traseul dintre antenă şi televizor. Spre deosebire de alimentatorul D0012, modelul D0014 furnizează un curent mult mai mare, de 250 mA în loc de 100 mA.
Ştiri
4 Martie 2016 - training-uri și seminarii. Este mijlocul sesiunii de formare de iarnă-primăvară organizat de DIPOL. În acest an, participarea este foarte mare, cu aproape 500 de instalatori care iau parte la 14 cursuri. O varietate de subiecte, explorarea de noi tehnologii și exerciții practice sunt caracteristicile de bază ale acestor reuniuni. Cursurile sunt ținute până la începutul lunii aprilie. Un total de 23 de cursuri de instruire au fost plasate în 11 orașe poloneze.
Un curs în Czestochowa, Martie 2016
Un seminar privind soluțiile Hikvision HD-TVI și IP, autorizat de aceasta companie
Martie 2016, Kielce
Merită citit:
Monitorizarea la distanta a camerelor CCTV prin intermediul unei conexiuni tip bridge.În situațiile în care distanța dintre sistemul CCTV și camere de supraveghere este prea mare pentru o conexiune cu fir, singura soluție este de a monitoriza camera de luat vederi prin intermediul unei rețele IP. În cazul în care nu există nici o infrastructură de rețea potrivită, o idee bună poate fi instalarea unei conexiuni tip bridge. o astfel de conexiune poate fi compusă din două puncte de acces TP-LINK TL-WA5210G N2350...
>>>more
Accesul de la distanță la resursele de supraveghere video printr-o conexiune wireless
Clădire inteligentă - toată casa la îndemână
 
George Popescu
Consiliere clienţi
ABONARE
Dacă doriţi să primiţi Săptămânalul Dipol prin email, introduceţi adresa:
 
 
DIN EDIŢIILE ANTERIOARE
ARHIVĂ ŞTIRI
PREŢ BUN
Nou în bibliotecă
RECOMANDĂRI
 
Regulamentul | Garanție | Reclamaţii | Download
| Cookies | Politica de confidentialitate Toate drepturile rezervate © 1996-2024 DIPOL sp.j.