COŞUL MEU
Coşul este gol

SUPORT TEHNIC

Newsletter

Săptămânalul DIPOL - TV şi SAT TV, CCTV, WLAN
Nr. 9/2014 (03.03.2014)
Mai rapid decât LTE - apariția de pCells! Acum trei săptămâni, Steve Perlman, fondatorul rețelei Artemis, a prezentat lumii noua tehnologie numită pCell - Personal Cell. Noua abordare pentru transmisia wireless este de a crește lățimea de bandă dintre dispozitivele de telefonie mobilă și infrastructura celulară / Wi-Fi și de a rezolva problema capacității sale wireless. Este 5G? Nu! Este ceva complet diferit, care urmează o nouă cale de raționament.
În prezent, fiecare conexiune wireless convențională ocupă o parte din spectrul disponibil - pentru a evita interferența, rata de date pentru fiecare utilizator cade atunci când mai mulți utilizatori folosesc aceeași lățime de bandă. Canalul de transmisie are limitările sale, de aceea poate să se ocupe de un număr limitat de conexiuni simultane (legea lui Shannon). Cele mai noi tehnici, cum ar fi MIMO (802.11n, LTE) permit o mai bună gestionare a lățimii de bandă disponibile, dar s-ar putea ca acestea să nu fie suficiente în viitor. pCell pare a fi soluția pentru această problemă de bază a capacității wireless, care permite mai multor dispozitive să folosească aceeași bandă de frecvență, oferindu-le în același timp toate posibilitățile de conectivitate wireless.
Radio pWave de la Artemis
Ideea de pCell se bazează pe conceptul Distributed-Input-Distributed-Output (DIDO), care a fost dezvoltat dezvoltat încă din 2009, dar din cauza dificultății punerii sale în aplicare, a rămas până în prezent doar o problemă teoretică luată în considerare la unele universități. În cuvinte mai simple, DIDO și pCell atribuie fiecărui dispozitiv propria zonă (de celule), în care se pot stabili conexiuni cu rate de date mai mari. Din punct de vedere fizic, pCells sunt create de punctele de acces locale (radiourile pWave) și pot fi mici de 1 cm. Problema de interferență este rezolvată prin scheme de modulație adecvate utilizate de către punctele de acces și de procesarea specială a datelor transmise, utilizându-se algoritmi complecși. Aceste scheme sunt efectuate într-un centru de date aflat la distanță. Deoarece tehnologia implică mobilitatea dispozitivelor, trebuie să se genereze în mod dinamic zone noi, fără interferențe.
Rețeaua DIDO - fiecare utilizator folosește 100 % din lățimea de bandă disponibilă
(source: blog.telecomfuturecentre.it)
Punctele de acces pCell, numite pWaves pot comunica cu centrele de date prin mijloace cu fir sau wireless, care facilitează implementarea lor și reduc costurile de rețea. Artemis instalează radiouri pWave pe sute de acoperișuri din San Francisco și caută o colaborare cu o companie de telecomunicații sau cu un gigant tech pentru a comercializa serviciul în al patrulea trimestru al anului 2014.
Prezentarea tehnologiei pCell.
Click pe poză pentru a viziona video-ul pregătit de Artemis Network.
Există milioane de dispozitive wireless care nu utilizează 100% din capacitățile lor din cauza limitărilor rețelei la care sunt conectate. pCell pare a fi soluția la această problemă. Această tehnologie poate deveni de o importanță majoră într-un ritm foarte rapid. Se anticipează că expansiunea ei va avea loc deja din anul 2015. Cu condiția că standardizarea ei va fi de interes pentru producătorii de dispozitive din întreaga lume.
Distribuitoare pentru fibră optică easz access. Fibra optică easy access este o soluție care facilitează în mod specific distribuția de fibre în clădiri cu mai multe etaje, cum ar fi birourile și casele cu mai multe locuințe. Datorită designului unic al cablurilor, fibrele individuale sunt ușor accesibile și pot fi scoase prin ferestrele decupate în manşon pe distanțe de până la 30 de metri. Pe lângă economia de spațiu în puțurile verticale de cablu, cablurile easy access reduc cu siguranță timpul de instalare în comparatie cu instalațiile conventionale, bazate pe topologia-stea, în care fibrele optice separate duc de la camera de servere/tehnică la spaţiile utilizatorilor.
Distribuitor FO easy access VertiCASA VQ-BU
Cutie de distribuţie FO easy access (1:6)
Protecţie cabluri easy access VertiCasa VC-CPC
Distribuitor FO easy access VertiCASA VQ-BU (1:4)
L5351
Cutie de distribuție pentru cabluri de acces ușor (1:6)
L5352
Carcasă de protecție pentru cabluri VertiCasa
L5350
Elementele necesare pentru implementarea unor sisteme bazate pe cabluri easy access sunt distribuitoarele dedicate și cutiile de distribuție. Ele oferă o protecție adecvată pentru ferestrele tăiate în manşoanele cablurilor, adăpostesc fibrele scoase și le păstrează în poziția corectă cu raza de curbare admisă. În final, sunt folosite pentru a fixa cablurile de structura clădirii.
Fibrele optice dintre punctele de distribuție (unități Breakout L5351 pentru patru fibre sau cutii de distribuție L5352 pentru șase fibre)și sediile abonaților trebuie să fie protejate de un tub drop/distribution VC-TUB L7211. Când se taie o fereastră, dar nu se scoate nicio fibră, protecția potrivită pentru cablu este carcasa VertiCASA L5350.
Modulatoarele Signal-751 DVB-T într-un magazin de electronice. Pentru a distribui conținutul preferat de pe un player multimedia sau Blu-ray, PC, DVR sau STB la mai multe televizoare conectate o reţea de cablu coaxial este necesar un modulator RF Signal-751 DVB-T. Există mai multe tipuri de modulatoare, dar cele două grupuri principale sunt analogice și digitale (DVB-T). Fiecare tip de modulator poate fi caracterizat printr-o serie de parametri, cum ar fi numărul de intrări pentru sursele de semnal, schemele de modulare folosite, gama de frecvență de iesire, nivelul de ieșire, etc. Modulatoarele DVB-T sunt mai scumpe, dar asigură o calitate digitală pentru întreaga rețea de distribuție, incluzând opțiunea HD și utilizarea eficientă a spectrului RF (mai multe posturi pe un canal RF).
Modulatoarele HDMI-DVB-T sunt ideale pentru aplicațiile profesionale în domeniul industrial/campus/spital/TV și pentru sistemele CCTV, în cazul în care conținutul uneia sau mai multor surse urmează să fie distribuit la mai multe televizoare.
Sistemul de distribuție al semnalului într-un magazin de electronice. Datorită folosirii modulatorului Signal-751 R86751 DVB-T, video-ul HD de promovare este ușor de distribuit la cincizeci de televizoare. Sistemul a fost implementat de către NCK Divizia.
# # # 04 # # # + + + Cum se calculează capacitatea bateriei de rezervă într-un sistem de securitate? + + + În conformitate cu EN 50131-6, sistemele de alarmă trebuie să fie alimentate din două surse independente de energie. Prima este rețeaua de energie publică, a doua este, de obicei, o baterie reîncărcabilă, fără mentenanță.
Acumulator cu gel MW 7.2-12 (12V, 7.2Ah)
Acumulator cu gel MW 7.2-12 (12V, 7.2Ah)
Proiectantul sistemului specifică timpul necesar baterie de rezervă. Timpul și alți parametri ai sistemului sunt necesari pentru a calcula capacitatea bateriei de care este nevoie:
Q = 1.25 * ( Ia * Ta + Ib * Tb )
  • Q [Ah] - capacitatea acumulatorului
  • I A [A] - curentul total consumat de dispozitivele în stare de funcționare
  • T A [h] - timpul de funcționare necesar în modul de urgență
  • I B [A] - curentul total consumat de dispozitivele în momentul pornirii alarmei
  • T B [h] - Timpul cerut pentru alarmă
Redarea de la distanță a înregistrărilor de pe cardul SD din camerele Sunell. Până în prezent, redarea materialelor video de pe cardul SD dintr-o cameră de supraveghere Sunell a fost posibilă doar prin intermediul software-ului NVMS furnizat împreună cu camera. Pentru a vizualiza o porțiune selectată a înregistrărilor era necesară instalarea programului şi conectarea la camera IP.
Pentru a simplifica redarea înregistrărilor de pe cardul SD, compania Sunell a pregătit un nou firmware care permite vizualizarea înregistrărilor de la distanță și locale cu browser-ul Internet Explorer. După introducerea perioadei de timp dorite și apăsarea pe butonul "Căutare", IE afișează o bară verde care reprezintă înregistrările disponibile. Butoanele suplimentare permit creşterea (2x, 4x, 8x) sau încetinirea (1/16x, 1/8x, 1/4x, 1/2x) vitezei de redare.
Fereastra de IE de redare a înregistrărilor de pe cardul SD
Versiunea 1.8.1001.3.0.5_20140116 a firmware-ului este disponibilă aici. Software-ul este compatibil cu următoarele camere de 2 MP și de 5 MP: K1634, K1680, K1681, K1685, K1691, K1695.
Cabinete rack elegante și funcționale. Cabinetele rack de 19 ", folosite anterior în principal de firmele telecomunicații și de dezvoltatorii de sisteme de servere, sunt acum utilizate adesea pentru instalarea de echipamente de telecomunicații și cu antenă în clădiri.
Elegante și funcționale, cabinetele RACK sunt proiectate pentru montarea dispozitivelor care au carcase compatibile cu standardul rack de 19 " (482,6 mm). Înălțimea dispozitivelor și a echipamentelor auxiliare este standardizată ca multiplu al unei unități rack (" U "= 1.75" = 44.45 mm).
Cabinetele rack sunt ideale pentru instalarea de headend-uri, switch-uri, calculatoare, dispozitive optice. Se pot amplasa, de asemenea, și dispozitive care nu sunt în carcase standard de rack de 19 ", de exemplu multiswitch-uri, amplificatoare RF, modulatoare, DVR-uri, servere. În acest scop, utilizatorul ar trebui să cumpere unul dintre rafturile oferite.
O secțiune tipică a unui RACK de 19 "
(Sursa: Wikipedia)
Cea mai bună alegere pentru sistemele mici este unul dintre cele cabinete RACK suspendate.
Produse noi în oferta Dipol
Cablul HDMI - Micro HDMI (2m) H2033 este conceput pentru a conecta aparate foto digitale, camere video, smartphone-uri și alte dispozitive cu ieșire HDMI micro la televizoare sau monitoare cu intrare HDMI. Cablul transmite atât video, cât și audio.
Vandal Proof Camera: v-cam 430 (zi/noapte, D-WDR, 600TVL, ICR, 0.01 lx, 2.8-12mm, OSD, IR max. 30m)
Camera antivandal v-cam 530 M10773 este o cameră de zi/noapte rezistentă la şocuri, proiectată pentru sisteme profesionale de supraveghere video. Datorită DSP-urilor moderne și celor mai noi algoritmi de procesare a imaginilor, camera oferă înregistrări video de înaltă rezoluție (630 TVL în mod color). Rezoluția îmbunătățită asigură o calitate înaltă, imagini detaliate.
Transmitter CATV optic TERRA mo418 4D31 (1x6dBm, 1310nm)
Transmițătorul optic TV: TERRA mo418 4D31 R82522 este utilizat pentru transmiterea semnalelor de televiziune printr-un mediu optic. Acesta convertește semnalele electrice de intrare între 47-2400 MHz (cu un cablu coaxial) în semnal optic. Puterea semnalului optic este de 6 dBm (4 mW), ceea ce este suficient pentru alimentarea a zece-douăzeci de noduri (în funcție de sensibilitatea receptorilor).
Noutăți
26 februarie 2014 - SatNet 3.0 primește atenția Ministerului Economiei din Polonia SatNet, aplicația software 3.0 pentru proiectarea sistemelor multiswitch, a câștigat Premiul Ministerului Economiei pentru cel mai inovator produs / tehnologie prezentate la Elektrotechnika 2014, târg care a avut loc la Centrul de Expoziție EXPO XXI din Varșovia. Membrii comisiei concursului au apreciat foarte mult nivelul de inovare și de aplicabilitate al software-ului SatNet 3.0. S-a observat că procesul de proiectare bazat pe acest program crește în mod semnificativ performanțele tehnice și repetabilitatea sistemelor. Mai multe informații cu privire la târg vor fi în curând disponibile în secțiunea Noutăți.
21 februarie 2014 - Cursuri de primăvară în DIPOL Până în prezent, au existat patru cursuri, în Sandomierz, Varșovia, Czestochowa și Cracovia. La cursuri au participat mai mult de 110 de instalatori. Suntem foarte multumiti de o prezență atât de mare. Privim acest lucru ca pe o confirmare a faptului că trainingurile au un scop bine determinat și o calitate înaltă. Urmează să se mai țină și alte șapte cursuri în șapte orașe din Polonia.
Merită citit:
Transmiterea semnalului HDMI pe distanţe lungi. Convertorul HDMI-FO Signal-HD H3608 dă posibilitatea recepţiei unui semnal HDMI (FullHD) transmis la distanţă mare (de până la 20 km) prin intermediul fibrei optice single mode. Asigură în acelaşi timp şi controlul de la distanţă a sursei de semnal HDMI prin transmiterea semnalelor de telecomandă...
mai multe
Transmiterea semnalului HDMI folosind convertorul Signal-HD H3608 și fibra optică
Patchcord fibră optică (la comandă)
 
George Popescu
Consiliere clienţi
ABONARE
Dacă doriţi să primiţi Săptămânalul Dipol prin email, introduceţi adresa:
 
 
DIN EDIŢIILE ANTERIOARE
ARHIVĂ ŞTIRI
PREŢ BUN
Nou în bibliotecă
RECOMANDĂRI
 
Regulamentul | Garanție | Reclamaţii | Download
| Cookies | Politica de confidentialitate Toate drepturile rezervate © 1996-2024 DIPOL sp.j.